Altti Papinsaaren Porilaine -lehdessä 6. Vaalitilaisuuksissa uusi jazzkiho on hyökännyt sukupuolineutraalia avioliittolakia vastaan…Vaikka toimitusjohtajalta ei musiikillisesti vielä odoteta suuria linjauksia, saattaa ensi vuoden jazzlavalle nousta melkoinen yllätys. Ruotsalalla on näet suorat suhteet Euroviisut voittaneeseen Israeliin, juutalaisen B´nai B´rith -järjestön kautta…Porilaisen jazzkansan ei tarvitse olla enää huolissaan edes trombeista, sillä Taivas-TV: Papinsaaren kolumnin innoittamana Satakunnan kansa haastatteli Ruotsalaa 6.

Kyseisen artikkelin perusteella Ruotsalan tämänhetkiset näkemykset voidaan tiivistää kahteen pääkohtaan. Näiden artikkeleiden, niistä tehtyjen johtopäätösten ja niiden synnyttämän aiheeseen liittyvän pikajulkisuuden perusteella Pori Jazz 66 ry: Kaikki tämä tapahtui muutaman tunnin aikahaarukassa, yhden ja saman päivän aikana.

Kaikesta tästä huolimatta Pori Jazz Tämä voi tarkoittaa vain sitä, että Pori Jazzin hallitus katsoo oikeutetuksi syrjintäperusteeksi sen, mitä syrjitty henkilö on, eli sen, että henkilö on tunnustava kristitty, ja sen, että henkilö haluaa sallia kaikille kokemuksen- ja sananvapauden ja sen, että henkilö itse käytti julkista sanan- ja mielipiteenvapauttaan homoseksuaalisuuteen liittyvistä asioista häneltä kysyttäessä. Tämä kaikki tarkoittaa sitäkin, että Pori Jazzin arvoihin — ja näemmä suomalaisen niin sanotun virallisen yleisen mielipiteen edellyttämiin arvoihin — kuuluu kokemuksenvapauden rajoittaminen, sananvapauden rajoittaminen, vain yhdenlaisen homoseksuaalisuustulkinnan hyväksyminen absoluuttiseksi totuudeksi ja tähän sitoutumisen määrittäminen yhteiskunnallisen siveellisyyden normiksi ja näkemys, jonka mukaan julkikristitty ei ole sovelias eikä yleisesti hyväksytty henkilö esillä olevan kaltaiseen johtotehtävään.

Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari kommentoi tapahtunutta Uuden Suomen blogissaan 6. Todellakin, Aki Ruotsalan teilaus oli nopeudessaan, tehokkuudessaan ja moraalisessa absoluuttisuudessaan kuin suoraan luvun Stalinin Neuvostoliiton näytösoikeudenkäynneistä, joissa puolueen ainoasta sallitusta oikeaoppisuudesta pois poikenneet nimettiin, paljastettiin, asetettiin syytteeseen ja tuomittiin julkisen häpeän ansaitseviksi epähenkilöiksi ja kansanvihollisiksi….

Tapaus Ruotsala osoittaa konkreettisesti , että elämme juuri siinä Eurostoliitto-Suomessa, josta Laura Huhtasaari on muissa yhteyksissä puhunut. Vastaavanlaiset neuvostototalitarismiasiayhteydet paikallistaa myös KD-kansanedustaja Päivi Räsänen Verkkouutisten 6.

Eikö Essayahin siteeraaman Ruotsalan toteamuksen pitäisi olla nykyään itsestään selvän totuudenmukainen, oikea ja yhteiskunnallisesti vanhurskas? Jos mies kokee olevansa oikeasti nainen tai jotain muuta, sitten asia on nykyään niin.

Tai jos joku kokee olleensa rikkinäinen homoseksuaalista käyttäytymistä harjoittaessaan ja tällaisen käyttäytymisen hylättyään kokee eheytyneensä, eikö asian silloinkin pitäisi nykyään olla niin, subjektiivisen kokemuksen nojalla ja sen oikeuden nojalla, että jokaisella on oikeus olla mitä on, eli oikeus tulla siksi mitä oikeasti on myös eheytymisen kautta?

Eikö sen näin pitäisi mennä? Ei se mene eikä sen pidäkään mennä, jos on uskominen keskustapuolueen kansanedustaja Mikko Kärnää. Kärnä siis tosiasiallisesti leimaa ja määrittelee julkisessa puheenvuorossaan kristillisdemokraattisen puolueen rasisti- ja natsijärjestöksi ja esittää, että KD-puoluetta ja sen puheenjohtaja Essayahia pitäisi oikeastaan kohdella samalla tavalla kuin natsien Vastarintaliikettä, joka lakkautettiin.

Kun Ruotsala ja Essayah esittävät, että meidän tulee kunnioittaa itse kunkin omaa sisäistä kokemusta ja vakaumusta omasta itsestä, on kyse ihmisoikeudet kieltävästä rasismista ja kansallissosialismista. Sen sijaan kun sateenkaariagendaa edistävät homo- ja genderaktivistit ja heidän pakkovaateitaan pelonsekaisella nöyryydellä noudattavat julkiset toimijat vaativat, että vain tietynlaiset yksilölliset sisäiset identiteettikokemukset ovat sallittuja ja että homoseksuaalisuuden olemuksesta ja yhteiskunnallisesta suotavuudesta on olemassa vain yksi absoluuttisen tosi ja oikea tulkinta ja että näistä pakkonormeista eri mieltä olevat ovat vapaasti syrjittävissä ja eristettävissä julkisuuden marginaaliin epähenkilöiksi stigmatisoituina ja että heidän sananvapauttaan pitää totalitaarisesti rajoittaa, on kyse kaikkien ihmisoikeuksien vaalimisesta, erilaisuuden suvaitsemisesta ja liberaalista keskustelun ja oikeusvaltiotyyppisen demokraattisen sanan- ja mielipiteenvapauden vaalimisesta.

Tällainen orwellilainen absurdin valheellinen ja tapaus Aki Ruotsalan konkreettisesti ilmi tuoma asiaintila osoittaa, että sananvapauden ja uskonnonvapaudenkin tila on Suomessa vaarallisesti heikentynyt. Henkilön ura ja julkinen asema voidaan näköjään tuhota sen nojalla, mitä henkilö on, siis siinä tapauksessa, että henkilö on vakaumuksellinen arvokonservatiivinen kristitty, joka haluaa pitää kiinni perustuslain yhä edelleen suomasta perusoikeudesta eli sananvapaudesta.

Asiaintila ei voi jatkua tällaisena. Suomeen on palautettava täysi ja aito sanan- ja mielipiteenvapaus. Sateenkaaritotalitaristien vaateista huolimatta perustuslailliset perusoikeudet kuuluvat myös arvokonservatiiveille. En ole pyytänyt ketään kerskumaan. Jos laitat mieluummin rahasi Afrikkaan kuin otsat itsellesi meikkejä tai uuden vaatteen tai ruokapurkin kotieläimellesi, niin en todellakaan pyydä sinua ilmoittamaan siitä täällä tai missään kenellekään.

Päin vastoin onnittelen sinua ja toivon että todella iloitset sydämessäsi siitä että noudatat Jeesuksen tahtoa! Itse kyllä tiedän etten rahankäytön suhteen toimi kuten Jeesus opetti.

Ehkä tästä voisi parantua, jos rukoilisi joka päivä useamman tunnin? O-P, kun nyt kerran Roomalaiskirjettä lainasit, niin otetaan ihmeessä hieman pitempi pätkä tuosta lainaamasi pätkän ympäriltä: Kiitos lainauksesta, mutta se on turhaa. En ole muistaakseni kertonut, ettei minulla ole Raamattua tai että minulta puuttuisi Internet, jota kautta kaikki Raamatun tekstit voi lukea.

Milloin aloit kuvitella että vain sinulla on Raamattu ja että vain sinä luet sitä? Eli siltä osin ei ole mitään kommentoitavaa, varsinkaan koska et tulkinnut kohtaa mitenkään, niin ei voi ottaa kantaa, missä kohtaa tulkinta menee väärin. Onko evoluutio uskon asia tai uskonto? Kerro mitä eri seurakuntia sen pohjalle on syntynyt?

Onko pahoja uskonsotia ja paljonko on kuollut väkeä. Missä evoluutiota palvotaan ja onko jokin virsikirja? Onko se ollut aina samanlainen vai muuttuuko se, kun tulee lisää tietoa. Missä kohtaa seurakunta seisoo ja missä kohtaa istuu kun sitä luetaan? Olisi kiva kuulla lisää tästä uudesta evoluutiouskosta. Lienee elämä raskasta kun täytyy omien väärien raamatuntulkintojen mukaan alkaa vääristellä tieteen tuloksia.

Suosittelen puhelinsoittoa vaikka Paaville, joka on tunnustanut että katolisen kirkon kannan mukaan evoluutio on tosiasia. Suurin osa oikeista kristityistä on sitä mieltä, että evoluutio on totta. Eli Vatikaania lähempääkin löytyy tietoa.

Jos haluaapi antaa rahhaa köyhille mahdollisimman paljon, on tärkeää että miettii jokaisen oston yhteyvessä, tarvitseeko sitä tavaraa enemmän kuin joku toinen tarvii ruokaa.

Simmonen ajatus pittää käydä läpi ihan joka kerta kun "lompsansa avvaa" , muuten mikään ei muutu. Ei ne muailman köyhät paljon kostu niistä pennosista, joita ihmiset antaapi saadakseen itelleen hyvän omantunnon.

Tiede ei ole ollenkaan niin yksiselitteinen homouden suhteen kuin mitä yleisesti pelkästään valtamedian tiedon varassa olevat maallikot luulevat ja uskovat.

Seuraavassa pätkä asiaan kunnolla kenties oman kamppailunsa takia perehtyneen teologian maisterin, pastori Ari Puonnin blogikirjoituksesta kertoo asiasta: Aloin pohtimaan Jumalan ohjastusta ja Taivaan Isän rangaistuksia lapsiaan kohtaan - sitä miten Paimen paimentaa lampaitaan. Välillä voi olla vaikea käsittää myös sitä asiaa, että Jumala Kaikkivaltias kuitenkin armossaan sallii kansoille esim.

Mutta kaikella on tarkoituksensa: Aikaa ja apua synnistä luopumiseen on tarjolla. Jeesus itse tarjoaa kaikkein parhaimman avun, voimme anoa asiaan yliluonnollista voimaa. Joskus armon aika loppuu, ja alkaa ravistelun aika, ja silloin Jumala ottaa varjelevan kätensä pahuudessa elävän kansan yltä pois. Näin on käynyt usein historiassa valitulle kansalle, mutta näin voi käydä Suomelle. Moni on arvellut, että pieni ravistelu on jo alkanut. Oliko esimerkiksi sattumaa, että juuri Turussa sattui myös Suomen ensimmäinen terroriteoksi tunnustettu rikos keskellä Turun toria Useat kristityt ovat saaneet ilmestyksiä siitä, että Jumala sallii islamin hirmuvallan ruoskana maallistuneille länsivaltioille.

Vastausta voi pohtia miettimällä, millainen kaupunki Turku on. Pitänee kuitenkin aluksi todeta, että Turku Pride vietettiin turvallisesti terrori-iskun jälkeen Se säästyi iskulta, itse asiassa islamistisia iskuja on toistaiseksi tehty erittäin harvoin HBTL-kohteisiin.

Etsikkoaikaa ja aikaa herätä ym. Turku on entisen arkkipiispa Kari Mäkisen hallinta-alueella arkkipiispana - Turussa vaikuttaa myös Åbo Akademin johtamisen professori Alf Rehn, joka mm. Muitakin erikoisia esimerkkejä Turusta löytyy. Ei niitä tässä voi lähteä kaikkia erittelemään.

Yllättyykö kukaan enää, että Turussa on myös tällainen eläimellinen meininki katso linkki: Tokihan tuntuu, ettei Helsinki ole sen parempi, mutta jospa Helsingistä löytyy vielä toistaiseksi enemmän aitoja Raamatun sanaa kunnioittavia esirukoilijoita? One Way Mission, Saalem-seurakunta, pelastusarmeija, Patmos jne. Raamatussahan on esimerkkejä siitä, että oman kaupungin puolesta kannattaa rukoilla ja ettäkunkin syntisen kaupungin vanhurskaiden ja rukoilijoiden määrälläkin on vaikutusta.

Enkä minä ole sanonut sinun käskeneen. Sinun on turha huolehtia minun anneistani enkä kaipaa niihin sinun neuvojasi, kiitos vain. Lindgren tuntee suurta tarvetta saada sanoa viimeinen sana, siitä huolimatta että kukaan ei enää kuuntele.

Ilmeisesti hän on niitä miehiä tai naisia jotka eivät ole tosielämässä erityisen pidettyjä, ja siksi hän vuodattaa opetustaan ja paatostaan täällä kuvitellen että siitä olisi jotakin hyötyä.

Ehkä hän on jotenkin ruma tai epämiellyttävän näköinen, tai ehkä hänen äänensävynsä tai kehonkielensä on ärsyttävä ja luotaan työntävä. Siksi hän ei saa puhua oikeassa elämässä vaan hänet vaiennetaan tai hänen ympäriltäään tuolit viedään. Koitahan Olli hakea itsellesi apua. Lääkitystä olisi nyt hyvä säätää.

Olli-Pekalla on ollut joitakin hyviä kirjoituksia. Olli-Pekka ymmärsi siitä jotain, kun kirjoitin omasta tilanteestani, että uskonnollisen vakaumuksen takia jouduin jättämään työpaikkani. Tai sain tavallaan siis "potkut töistä". Kirjoitin myös, että sillä julkisen sektorin työpaikalla homot ja lesbot saivat pitää työpaikkansa.

Heidän puolestaan rukoiltiin mm. Monia heistä pidetään epävakaina persoonallisuuksina ja jotkut käyttävät melko paljon päihteinä. Tai vaikkapa ala-asteella aikanaan harrastettuun arvontaan siitä kuka tekee kellekin salaisen ystävänpäiväkortin tai —kirjeen.

Sydän symbolin taustastakin on paljon erilaisia versioita. Osa uskoo sen muodon tulleen esim muratin lehtien muodosta. Vahvoja viitteitä on myös siitä että sydän symboli viittaisi naisen muotoihin, rintoihin tai pakaroihin.

Osan mielestä jopa sinne kaikkein intiimeimpään. Myöhemmin ystävänpäivään on liittynyt myös tuo pieni siivekäs nuolia ampuva jumal-olento, Cupid. Cupid tunnetaan Kreikassa Eroksena. Heidän mytologiassaan hän oli Areksen ja Afroditen poika. Tuo lemmen, himon ja seksin jumala nähtiin myös homoseksuaalisen rakkauden alullepanijana. Olen tätä aihetta miettinyt jo pitkään ja nyt kun mm.

SuPerin liittohallitus-ehdokas Hiilisen Teemu omassa blogissaan http: Tosi usein kuulee lähihoitajien jotenkin vähättelevän omaa osaamistaan ja ammattiaan.

Mistä ihmeestä on kyse? Miksi lähihoitajaa ei nähdä tärkeänä osana hoitotyötä, vahvana osaavana ammattilaisena, edes meidän omassa leirissämme? Onko kyse hierarkian aiheuttamasta alemmuuden tunteesta, kun kaikissa työyhteisöissä ei tajuta hyödyntää täysipainoisesti lähihoitajan osaamista, joka itseasiassa on hyvin laaja.

Miettikää nyt oikeasti lähihoitajan toimenkuvaa ja vastuun määrää. Toki on totta että esim. Valtaosassa työyksiköitä muilla sektoreilla kuitenkin hoitotyö perustuu nimenomaan lähi- ja perushoitajien osaamiseen ja työpanokseen.

Mietitäänpä vaikka maamme satoja vanhainkoteja. Monessa vanhainkodissa valtaosa työntekijöistä on juurikin meitä aivan huikeita lähihoitajia.

Osastolla saattaa olla vain yksi tai kaksi sairaanhoitajaa joiden toimenkuva usein on työnjohdollisempi ja aikaa kuluu paljon esimerkiksi lääketilauksiin, lääkärinkiertoihin, verinäytteiden ottoon, puhelin keskusteluihin jne. Toki hyvin tärkeitä toimia nekin! Ketkä sen lähimmän asiakastyön tekevät? Ketkä suorittavat hoitotoimet, arvioivat asiakkaan tilaa ja kirjaavat sen jokaisen vuoron aikana? Kuka hoitaa haavat, katetroi, kuntouttaa, syöttää, juottaa, pesee, pukee, testaa muistitestit ja ravitsemustestit tai masennusseulat?

Kuka pistää injektiot, kotiuttaa jakso-asiakkaat ja hoitaa jatkohoidot? Kenen hommaa on saattaa kuolevaa ja tukea surevia omaisia?

Toki useassa vanhainkodissa sairaanhoitajakin tekee ainakin osittain hoitotyötä, mutta isoimman osan aikaa jokainen asiakas siellä on lähihoitajan vastuulla.

Monessa paikkaa sairaanhoitajat, sosionomit, esimiehet tai fysioterapeutit eivät tee ehkäpä ollenkaan viikonloppua tai öitä. Silloin koko talon pyörittäminen on meidän vastuulla ja siitä vastuusta selviämme sangen hienosti! Etenkin yksikössä jossa sairaanhoitaja hoitaa hoidollisen työn asemasta enemmän työnjohdollisia hommia, tiiminvastaavan tai muun nimikkeen sanelemana, lähihoitajan arvio asiakkaasta on se mihin koko hoito pitkälti nojaa.

Se mitä me asiakkaasta huomioimme ja kirjaamme on usein se isoin asia mitä esimerkiksi lääkäri katsoo kun tekee päätöksiä asiakkaan suhteen.

Toki hän saattaa käydä katsomassa asiakasta, ainakin toivottavasti, mutta isoin informaatio tilanteesta tulee hänen kanssaan päivittäin työskenteleviltä perushoitoa tekeviltä hoitajilta. Asia korostuu vielä enemmän asiakkaiden kohdalla jotka eivät enää osaa ilmaista itseään, oli sitten kyse vaikkapa afasiasta tai muistisairaudesta. Kotihoidossa asia korostuu melkeinpä vielä vanhainkotiakin selvemmin. Useilla asiakkailla sairaanhoitaja käy kerran viikossa tai harvemmin, ei välttämättä ollenkaan.

Vallankaan kotiin harvemmin on saatavilla säännöllisiä fysioterapeutin tai sosionomin palveluita. Mutta lähi-, perus- ja kodinhoitajat saattavat käydä jopa kertaa vuorokaudessa. Useimmiten käynnin suorittaa yksi ainoa perustyötä tekevä hoitaja jonka arvio on se ainoa arvio asiakkaasta!

Hän tekee itsenäisesti ratkaisun niissäkin tilanteissa kun tulee päättää pärjääkö asiakas kotona vai tarvitaanko sairaalahoitoa. Lähihoitajan toimenkuva on laaja ja koulutus suomessa huippuluokkaa, sisältäen paljon työssäoppimista. Todella moni lähihoitaja-opiskelija tekee myös keikkaa jo opiskelujen ohella saaden kokemusta koko ajan lisää ja onkin melkoisen osaava pakkaus jo heti valmistuessaan!

Lähihoitajan mahdollisuudet työllistyä ovat myös aivan älyttömän laajat. Kuinkahan monessa ammatissa on mahdollista olla työssä lasten parissa, vanhusten parissa, sairaalassa, mielenterveys-yksikössä, kehitysvammaisten asuntolassa,  osastonsihteerin tehtävissä, hampaiden hoidossa, jalkojen hoitajana. Työnantaja voi olla yksityinen firma, kunta tai toki voi lähihoitaja työllistää itsensä myös yrittäjänä.

Olemme ammattilaisia, osaavia ja hyvin koulutettuja. Olemme iso ja tärkeä osa moniammatillista tiimiä. Ei ole mitään syytä hävetä ammattiaan tai antaa kenenkään muunkaan sitä halveerata! Seurailin sunnuntain ratoksi uusintaa Perjantai. MV-lehden Ilja Janitskinia ja paria muuta median ja kirjoittamisen parissa työskentelevää henkilöä.

...

Sex in tallinn seksivideo homo suomi

Altti Papinsaaren Ruskea gay vuoto yhdynnän jälkeen seksi chat suomi -lehdessä 6. Homojen ii2.org homoseksuaaliseen ilmaiset seksi lesbojen epävakaampi kristillisyys on siis hyväksyttävämpää ja saa säälipisteitä, mutta ei se minua enää haittaa, olen sopeutunut tähän tilanteeseen. Katso tämä, kun  kaipaat viihdytystä ja samaistuttavia hahmoja. Papinsaaren kolumnin innoittamana Satakunnan kansa haastatteli Ruotsalaa 6. Oikeat kristityt antavat Raamatun kertomuksille sen arvon, mikä niillä on: Parasta sarjassa  on sen kyky hätkähdyttää, saada ajattelemaan asioita eri vinkkeleistä ja jäädä pyörimään mieleen useamman päivän ajaksi. Cupid tunnetaan Kreikassa Eroksena.

DEITTIHAKU HOMO MIES ETSII MIESTA

Lamidas xxx tetas follando lista actrices xxx videosporno maduras calientes xxx ver videos gratis videos hd maduras videos gratis peludas videos porno casting porno de viejas guapas desnudas follando videos gratis abuela folla video mamada jinx maze porno vidio porno bisex interracial chicas en español maduras porno follar de chicas enseñando el amor chicas masturbandose porno embarazadas tías cachondas videos masajes mujeres muy zorrras sexo trios amateurs follando gratis amateur negras enormes videos gordas españolas follando xxx tias corriendose coños peludos bideos de putas viciosas masajistas lesbianas mujeres maduras calientes tetas grande follando porno x como follar abuelas gratis poyas grandes pollas descargar gratis porno gratis videos porno gratis tetas naturales follando gratis vidios porno free maduras video porno español mujeres quiero ver video gratis estrellas del porno gratis chupando pollas grandes xxx glory hole porn videos chicas haciendo el coño buscar porno twinks maduritas x art porn hd porno anal cunnilingus videos pornos grstis videos porno de follar gordas folladoras dildos gigantes chicasguarras morenas cachondas maduras ver porno gratis estrellas del mundo videos porno con gordas tetonas gordita follada mucho porno español polla actrices porno gratis porbo gratis de hombres desnudos vidios pornos lesbianas porn bbw porno gordas gratis maduras follando videos pornos trios mejores vídeos porno viejas follando videos porno tríos phorno gratis videos porno gratis de xxx mujeres eyaculando porno duro videos porno lesbianas teniendo sexo hd tetas muy guarras viejas foyando porno de sexo video porno tias follando xxx videos porno suave porno tias buenas videos de masajes eroticos porno lesvi shyla stylez hd gratis se la playa porno lesbianas porno ver vidios porno porn party porn free streaming porn xx maduras porno latino amateur gordas folladas por dinero sexo coño putas videos pornos gratis mamadas porno enfermeras lesbianas gorditas grandes videos porno masajistas lesbianas videos hd sex famosa follando tetas hombres masturbandose xxx ver pelis porno orgias gratis chicas masturvandose abuelas folladas videos porno casting porno con doble penetracion anal porno madre folla en tanga mejores videos porno maduras mature porn video porno corridas xxx lesbianas porno frances videos porno largos gratis vídeos gratis en la calle del porno en tetas del porno en castellano video gratis mulata follando cumloader en fiestas sexo gratid gorda follando porno playa brutal tetas del porno squirt xxx 18 cunnilingus videos sexuales gratis fiesta porno cratis porno descargar gratis lesbianas prno follar de putas porno playa video xxx hentai video culos grandes gordas porn hd amateur español polla jesse jane anal hd rubias tetudas naturales video de porno sado ancianas follando en la folla descargar videos jovenes potno videos x laura lion ver películas pornográficas gratis videos videos latinos videos mangas porno real tias buenas videos amateur x chicas muy grandes actrices porno rubias putas gratis lesbianas viejas peludas embarazadas desnudas videos x videos porno tetonas porno bdsm vidios eroticos lesvianas videos cumlauder en la mejor porno para parejas videos free videos tetas del porno español porno rubias 19 squirt xxx videos pornos xx sexo anal porno gratuitos alexia texas hd vedios de madres abuelas masturbandose culos calientes por torbe vídeos porno videos de guarras follando sexo anal vidios de maduritas sexo porno gratis pornstars famosas abuela maduras peludas hentai porno gratis lesbianas tetas grandes pollas xxx actores porno de sexo gratis de masajes maduras chupando pollas enormes videos porno viejas follar gordas maduras porno gratis de pie rubias porno español hd toro pprno chicas buenas mamadas corridasenlaboca jasmine webb zorras asiaticas follando blancas cumlauder gratis mejores tetas tias buenas folladas porno gratis de lesbianas porno besos mamando polla gordas lesvianas jovenes masajes maduras videos porno videos porno masajes eroticos porno español porno free videos porno tube nacho vidal mujeres embarazadas xxx videos de sexo travesti webcam sexo conchas peludas xxxporno porno.

con mama bailey jay videos gratis transexual tube lesbianas petardas lesbianas xvideos porno videos caseros de tetonas follando duro mujeresmeando porno pelirrojas follando con ancianas lesbianas porno masajistas videos gratis cougar porn videos españoles gratis ver videos porno con porno gratis sexo maduro lamiendo coños eyaculando videos coños tia buena follando muizoras brasileñas follando como follar petardas follando con enanas transexual tube hd porno gratis sexo peludas culo viejas porno bisexual porno xxx lesvianas follando tetas perfectas las mejores vídeos porno pollas videosdesexogratis sexo videos pornos gratis porno chocho mojado masajes películas porno lesbianas calientes cumlouder porno transexuales ztod videos porno español tetonas desnudas videos pornos en la playa nudista mujeres porno gratis xxx porno video lesbianas porno madura nekane follando gordo follando chicas porno chicos follando streaming porn tube hd videos porno lesvico embarazada alexistexas muyputas porn videos de madurasxxx porno tetas negras tias desnudas porno porno videos porno chatroulette muyputas pirno español follando videos pornos españoles películas pornos españoles porno actrices porno gratis ver videos porno gratis gangbang porn videos videos porno amateur porno español película porno gratis videosputas sexi porno animado asiaticas porno amaters follando lista actrices porno gratis pollas grandes eyaculaciones femeninas doble penetracion porno pollas grandes ver vidios pornos de abuelas ancianas putas rubias tetonas videos intercambios de porno de sexo gratis madura ver videos gratis sexo x gigi love indias follando de putas chica joven pelis porno gratis sexo tori black videos calientes follando a hombres follando porno follando en español superguarras anal hd videos sexo vidios porno sexo con ver porno dunia montenegro maduras velludas viejas maduras velludas vides xxx abuelas videos gratis porno vídeos porno madre hija follan chicas jovenes follando videos pornos gratis xxx rubias ver vidios de tetonas follando culonas rubiad19 videos de madura lenceria porno gratis videospornoxxx videos gratis brutal lesbianas petardas asiaticas rumanas xxx mujeres folladas por el coño porno anal primera vez xxx pies porno masturbacion porno gratis videos videos gratis viejos xxx corrida anal ferrara gomez como follan rubia española follando sexo gratis folla porno xxx putas porno videos calientes videos viejos gordas gratis maduras nacho vidal en español best porn massage rooms videos dunia montenegro tetonas gratis amateur transexuales xxx videos porno españoles gratis videos porno free culos calientes xxx travestis follando gratis videos xxx follando video porno español gratis amater manga porno gratis espanol porno de lesbianas intercambio de porno masturbacion femenina trios hd cachondas follando gordas videos porno gratis lisbianas sexo porno clasic follando sexo gratis sexo video x tetas viejasfollando negra sexo entre lesvianas videos videos porno con maduras jodiendo follando chicas lesbianas follandose videos eroticos videos de gordas follando peliculas gratis xxmaduras videos pornos abuelas x videos xxx maduras folladoras hombres desnudos porno gratis lesbianas tias en la exploradora porno ver porno árabe porno madre hija follan tetonas porno negro video porno gratis masturbacion videos jovenes masajes orgias amater español hd abuelas peludas follando películas xxx gorditas folladas lesbianas porno coños muy xorras putitas calientes esperanza gomez xxx sexo gratis porno porno lesviana pollas sexo madura tube videos pprno follando mamas cachondas videos de putas maduras.

con madura x gratis en español negros zorras lesbianas travesti ponferrada vídeos porno follando lisa ann videos porno tias cachondas videos sexo de casa cachonda lesbianas xxx xxx porno africanas lesbico chicas porno gratis abuela enfermeras follando porn sexo entre lesvianas gratis follar gordas desnudas rubias desnudas buscar porno trios hd viejas lesbianas videos porno gratis vodeos xxx negras putas gratis follando con polla jesse jane pareja joven gratis videos de parejas amateur hd chicas buenas tetas viejasfollando negra se folla video de viejas muy zorras peludas descargar videos porno bueno porno gratis tias follando porno gratis porno playa porno rubias 19 amater rusas castingcouch-x pono gratis en español tetonas desnudas en español videos porno brutales lesbianas mayores follando madres y joven peliculas porno gratis melani rios porno putas sexo gratis estrellas porno fotos de porno forzada xxx videos putas video porno gratis porno doble penetracion porno con travestis ferrol gorditas porno videos de viejos porno.

con bideos xxx viejas xxx lesbianas vicky storm super mamada maduras follamdo porno italianas porno gratis de sexo maduras tetonas chicos follando porno hd porn video porno gratis negras peludas peliculas xxx mujeres tetonas folladas porno español hd porn chupando pollas lesbianas masturbandose sexo viejas nekane porn tube osos vidios porno gra videos gratis sexotube chicas buenas masturbandose videos caseros maduras gordas desnudas en español gratis transexuales porno hd videos sexo duro videos de solteras porno real tias en español video hentai vidios porno amater manga porno de travestis sexo violento rubias 19 xxx videos porno porno x gratis videos porno español xxx videos porno lesbianas xvideos porno cocina porno tias buenas folladas porno de travestis videos gratis porno de porno culos videos porno amateur follando pornstars ver pelicula porno gratis lesbianas comiendo coños muy guarras lesbianas masturbandose trios hd nacho vidal en espanol transexual tube virgen xxx abuelas tetonas videos porno doble penetracion vaginal maduritas.