Ensimmäisen kerran muistan saaneeni koivuvitsaa jo alle kouluikäisenä ja viimeisen selkäsaunani sain 15,5-vuotiaana. Kurittajana toimi aina äiti ja välineenä kesäisin koivu- tai pajunvitsa ja talvisin remmi. Nuorempana oli käytävä polvien päälle poikittain, vanhempana maattava sängyn laidalla vatsallaan.

Ensimmäisen kerran muistan olleeni oudosti kiinnostunut jo alle kouluikäisenä. Kysyin samassa perhepäivähoidossa olevilta siskoksilta, josko he olivat koskaan saaneet piiskaa. Vaikka aina inhosin, pelkäsin ja häpesin selkäsaunoja, muistan teininä miettineeni, millaista joltain riittävän etäisesti tutulta rouvalta olisi saada selkäsauna.

Erektio myös katosi, jos kutsu kuului selkäsaunaa edeltäneeseen puhutteluun. Menin aina sänkyyn itkenään ja jossain vaiheessa kädet eksyivät peiton alle viemään huomiota arasta takapuolesta. Nykyisin lapsen saadut selkäsaunat ovat minulle edelleen vahva tabu ja häpeän aihe. Kaikki viittaukset selkäsaunoihin saavat minut punastumaan mutta myös valtavan kiihottuneeksi.

Eniten kiihottavat omat selkäsaunamuistot tai kuulla muiden saamista selkäsaunoista. Kerro sinäkin omasta selkäsaunafetissistäsi. Milloin ja miten luulet sen syntyneen? Kertoisitko millaisia selkäsaunat teillä olivat?

Ja millaisia selkäsaunafantasiasi ovat nyt? Seksistä nuoren luonnonkauniin blonditytön kanssa. Olisi ihanaa jos hänellä olisi jalassaan adidaksen mustat kiiltävät satiinishortsit ja uimaasun toppi. Olisi ihana hyväillä hänen haaraväliään kunnes pillu kastuisi shortsien läpi ja alkaisi tuoksua. Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua?

Minulla on silloin tällöin alistumis- ja raiskausfantasioita, mutta kumppanini ei ole juurikaan kiinnostunut niiden toteuttamisesta. En nyt kuitenkaan etsi itselleni BDSM-partneria vaan olen utelias tietämään, kuinka suosittua naisten alistuminen on. Äskettäin löysin sattumalta suomalaisen seksityöntekijän blogikirjoituksia ja kahden ilotytön haastattelun.

Kaikki nämä henkilöt vakuuttivat, että suostuvat dominoimaan rajallisesti, mutta alistaa, esim. Tämä esimerkki tuli siis blogin pitäjältä; tiedän kyllä, että BDSM on paljon muutakin kuin raiskausleikkejä - löysin myös BDSM-sanaston, jossa raiskausfantasiaa ei edes mainittu. Eivätkö naiset uskalla antaa dominoida itseään? Eräs tunnettu kirjailija on julkisesti kertonut alistumisfetissistään ja maininnut käyneensä köyttämiskurssin.

Minä törmäsin alistaviin miehiin ja alistuviin naisiin yli 10 vuotta sitten juuri tämän sivuston chattihuoneissa. Kerran tapasin ihan muussa yhteydessä naisen, joka kertoi harrastavansa BDSM-bileitä, ja näin esitteen aiheesta. Ymmärrän, että alistuvana osapuolena oleminen on arkaluontoinen ja kiistanalainen keskustelunaihe. Itsekään en ole varma, uskaltaisinko oikeasti toteuttaa rajuja fantasioitani, vaikka mieheni olisikin aihepiiriin perehtynyt.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Mies miksi tyttöily fetisissi Mies miksi tyttöily fetisissi Saarabi 4.

Mikä miestä kiihottaa pukea naiseksi? Monesti kun katsoo näitä alaston seksikuvia niin niissä mies esiintyy naiseksi pukeutuneena ja jopa huomaa ette se on miehen fantasia. Oma mieheni haluaa ja saa käyttää seksin kiihotteena minun stringejä, stauy.

Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin Hei, Täältä Suomi Mielenkiinnosta Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua? Kaipa siitä tulee tuhma ja tyttömäinen olo. Miten mies voi tietää ja tuntea "tyttömäisen olon"? Mä luulen että se on se häpeä kun alistuu pukeutumaan naiseksi.

Toinen on että voi olla vähän bissehenkisyyttä ja toteuttaa sillä tavalla homopuoltaan. Ei sun kuitenkaan tarvitse pelätä että miehesi on kaappihomo: En tiedä voiko omia fetissejä perustella sen tarkemmin miksi ne kiihottaa mutta nautin siitä erilaisuudesta ja pervomaisuudesta mitä siinä on. Mä en saa kiihotusta jos yksin puen naisten vaatteet vaan se vaatii naisen joka tekee sen minulle. Muistan vuosien takaa ekan kerran kun nainen puki minut naistarjoilijaksi ja leikittiin että hän iski minut kun palvelin häntä.

Siinä leikkien lomassa hän totesi et sullahan on munat mä en ole tämmöistä ennen saanutkaan. Se kiihotti kun piti minua naisena ja miehenä ja pantiin olohuoneen pöydällä. Minulla on paljon erikoisia fetissejä ja luulen että se on vain minun luonne ja mitä sisimmältäni olen. Pääsee toteuttamaan itseään tavalla jota normaalisti ei pääse. Irtaantumaan miehen ruumiista maailmaan jossa ei ole rajoja.

En minäkään yksinpukeutumisesta kiihotu. Ehkä sit menen seksichattiin ja kerron totuudenmujkaisesti mitä on päällä. Kellekään en ole vielä päässyt tyttöilemään. Mahtaako tuo aina niin aitoa tyttöilyä olla?

Omasta puolestani sanoisin, että nöyryytetyksi tuleminen on se mikä sìinä kiihottaa. Tyttöilypäivänä en saa laueta. Vaimo valvoo vessassa käynnitkin.

Tyttönä luonnollisesti käyn pissalla istuviltani. Kalun pitää pysyä stringien sisässä. En saa myöskään liata niitä kiimatipoilla.

Rikkeistä seuraa rangaistus, tyypillisesti piiskaa ja nurkassa häpeämistä. Seksi on useimmiten "lesboilua", tyydytän vaimon nuolemalla. Joudun anomaan straponia kontallani pelkät stayupit jalassa.

Joskus sitä tuleekin, mutta useimmin vaimo ei viitsi ruveta jyystämään vaan tyytyy pilkkaamaan ja nimittelemään huoraksi. Varmaan tyttöilyt monia hämmentääkin.

Meillä alistamisleikit alkoivat varmaan vaimonkin mielestä luonnollisemmin, siten että hän oli alistettava "tuhma narttu". Jossain vaiheessa sitten kokeiltiin toisinkin päin. Olen mies joka on vuosia jo pukeutunut naisten seksikkäisiin asuihin tulee niin ihanan seksikäs ja kiihottavaa olo kun pukeutuu ja meikkaa sit peruukki ja reisisaappaat jalkaan alkaa kulli seisomaan ja kohta tulee vaimo kotiin ja alkaa yhteiset tyttöjen leikit tosi kiimaista.

Mikä vaimoasi kiihottaa siinä että olet pukeutunut naiseksi? Mikä hänelle on ero sen välillä että olet välillä normaalisti mies ja välillä naiseksi pukeutunut? Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Se vain kiihottaa ja tuntuu että tässä on jotain jännitystä. Fetissini tähän oli jo teininä, olihan se tosi kiihottavaa kun puki salaa systerin stringit, staupit, rintsikat, minihameen ja topin.

Yleensä ne seksikkäämmät asut löytyi hänen huoneen salaisesta kätköstä. Vaimon kanssa meillä on tapana leikkiä asuilla ja erityisesti saan nauttia tästä. Olihan kerran jännitystä kun tuli heikkona hetkenä luvattua vaimon houkutuksesta hänen ystävien pollttari yllätykseksi ja kiihottihan se kun ensin vaimo meikkasi ja puin hänen ostamat vaatteet ja opettelin kävelemään korkokengillä.

Pakkohan siinä oli vähän ottaa viiniä että pahin jännitys lähtisi. Yllätys oli yleisölle se kun striptease esitys alkoi peruukin pois heitolla. Ensin vähän hävetti kun tuntui että olen alistettu mies joka on pakotettu pukemaan naiseksi ja esiintymään naisten edessä, mutta lopuksi sain nauttia kiihottumisesta ja fetisissitäni.

Ei se väärin ole. Mustakin on mukava olla naisen kanssa mutta tuntuu että se ei oikein riitä tai ei ole mitä kaipaan. Tahtoisin kanssa olla miehen kanssa. Onhan miehessäkin aukko johon työntyä mutta myös jotain sellaista jalkojen välissä mitä naisella ei ole ja jota mies kaipaa. No kaipa se kuuluu bisseyteen että välillä on kausi jolloin mieleen tulee onko sittenkin enemmän homo. Kiva kuulla, et muillakin on samoja mieltymyksiä!

Mikä on normaalia ja mikä epänormaalia on ihan veteen piirretty viiva, joka on sidottu vaan omaan kaaliin ja osin kulttuuriin. Vasta huolestuisin jos fantasioihin liittyisi toisen satuttamista vastoin hänen tahtoaan tmv, se olisi minusta huolestuttavaa. Fantasiat ovat fantasioita, eivät ne ole normaaleja tai epänormaaleja. Minusta tuossa fantasiassa ei ole mitään tavatonta tai shokeeraavaa, jos sitä meinasit epänormaalilla.

Onko normaalia kaikki fantasiat? Kuten sinä fantasioit lapsista niin sanot sen olevan ihan ok? Täytyy myöntää että olet aika erikoinen tapaus! Ei kaikilla on ole fantasioita sinun lailla ja sinua taitaa huollestustaa etenkin, ettei sinun fantasiooita hyväksytä ja ei pedofiilia fantasioita pidä hyväksyä sillä olet sairas ja sen kyllä huomaa sinun kommentista.

Kaikkiin sukupuoliin kohdistuva seksuaalinen mielenkiinto on täysin sallittavaa. Oma seksuaalinen suuntautuminen pitää vaan määritellä oman mielenkiinnon mukaan, eikä antaa oletetun suuntautumisen estää halujen toteuttamista tai jopa tuomita ja kieltää omat sopimattomat halut. Itsekin pidän itseäni heterona, mutta minulla on miespuolinen kaveri jonka kanssa puuhailen välillä. Kysymys ei kuulu olenko epänormaali hetero. Olen tosi onnellinen siitä että sain syntyä aikaan ja päästä liberaaleihin piireihin, joissa bi-seksuaaliset teot ovat sallittuja - jopa ehkä vähän muodissa.

Hetero ei harrasta seksiä miehen kanssa tai kaipaa miehen jalkojen väliä. Bi mies nauttii seksistä naisen kanssa ja toteuttaa seksin naisen kans, jos haaveilee muinaisesta se ku haave hoituu fi omien strapit ja naisen kanssa. Bi ei tarvi munaa. Kaappihomo kannattais päivittää seksusslisuutensa ja lakata pitämästä näistä kulissina ja ruokahuoltopaikkans. Teette vasn naisesta onnettoman ja suhteesta valheellisen ja etäisen.

Eri asia on jos voitte jakaa asian keskustellen naisen kanssa, silloin nainen voi halutessa tl la kolmanneks kaveris ja Sun kans etkä petä näistä. Salas naisen selän takana homoilevat kaverit on aina kasppihomo ja. Toivottavasti jätätte pian kiinni. Sitten pääsette miettisin mikä kannattaa ja ei. Virheellinen bi suuntautunent määrittely. Bi seksuaalejakin on usemmanlaisia.

Toiset vai koskettelevat omaa sukupuolta olevia, osa harastaa seksiä molempien kanssa jne. Myös bi miehet tykkäävät kosketella miehiäkin ja nauttivat seksistä molempien kanssa. Et ole hetero jos nainen ei riitä ja ole se mitä kaipaat. Oot normaali kaappihomo joka haluaa naisen kulissiksi ja haluu kutsua itseään eteroksi.

Se on normaali itsepetos ja naisen pettäminen selkärangsttomalta mieheltä. Ei Suomessa kenenkään homon tarvitse pitää naista kulissina vaan voi olla yksinkin. Kulissiavioliitossa olevat kaappihomot on vain myytti. Todellisuudessa he ovat bi-seksuaali miehiä joilla kiinnostus miehiin on herännut varmaan useinmiten kun parisuhdetta ei koeta sillä hetkellä täysin tyydyttäväksi.

Hei myyttikulissi, aivan oikeasti olen elänyt vielä miehen kanssa, joka halusi asunnot ja elämät kanssani. Vakuutti että olin ainoa nainen, jota rakasti ja joka herätti hänen seksuaalisuutensa. Mies on Keski-ikäinen, seksitön liitto takana. Otin suihin, hellin, tein kaikkea kait niin ku ekaa kertaa. Ihmettelin mitä lahnoja miehellä oli ollut kunnes Ainoo selitys kai olis että ei halua miehen kanssa parisuhdetta. Kulkua kuitenkin himoitsee niin että lähti pettämään ennen kuin vuosi seurustelua oli takana.

Kaappihomo hän minusta on vaikka miksi heteroks itsensä luokittelee. On väärin, eikä ole normaalia eikä tervettä. Asian toteuttaminen onkin jo sodomiaa ja aivan kammottava synti sekä rikos.

Lue ensimmäisestä Mooseksen kirjasta varoittava kertomus Sodomasta ja Gomorrasta ja jätä kokeilematta. Olet onnellisempi ja ehjempi ilman homoilun kokeilemista. Homous on synti mutta Sodomassa ja Gomorrassa vallitsi lisäksi seksuaalinen väkivalta. Muistaakseni Suomen ortodoksisen kirkon piispa Ambrosius vastasi lehti artikkeliin kysymykseen Katolisten seitemästä kuoleman synnistä että "Ei ole ihmisen asia määritellä onko joku synti pieni vai suuri".

Homous on varmaan jonkunlainen seksuaalisuuden vääritymä mutta koska siitä ei ole potilaalle haittaa sinänsä sen tutkimiseen tai hoitoon ei ole nähty syytä käyttää varoja tai tutkijoiden aikaa.

Miksi eräs samantien tulkitsee kaappihomoksi? Ehken hän on biseksuaali tai bicurious. Niin kauan kun seksissä kumpikaan ei vasten tahtoaan mitään tee, on kaikki normaalia. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Haluavathan naisetkin välillä tyttöseksiä! Kyllä mieskin voi kiihoittua toisesta miehestä, eikä se ole väärin Kyllä se mulle passaa että minä ja melkein kaikki muutkin ollaan bitä.

Itse asiassa paljon parempi maailma se olisi, jossa sukupuoliteoria olisi sellainen. Joka tapauksessa nykyajattelu ei mene niin. Eihän siinä mitään väärin ole, mutta sellainen mies tuskin on hetero, vaan mielumminkin bi tai homo.

Et ole hetero, olet kaappihomo ja petturi. Kannattaa kurkata vikisanakirjasta mitä tarkoittaaa hetero. Sen oot ymmärtänyt väärin. No minä kiinnostuin bi-jutuista oikeastaan vaimoni aloitteestä,sillä kerran, kun katselimme yhdessä pornoa, hän alkoi vihjailemaan ja kyselemään, että jos minua kiinnosti filmissä näkyvät upeat kullit? Myönsin niiden olevan hienoja ja hän jatkoi inttämistään, että tekisikö mieli ottaa se suuhun? En myöntäänyt, mutta aloin käymään kuumana ja vaimokin huomasi sen.

Rakasteltiin oikein kunnolla ja sen aikana vaimo kuiski korvaani, että "maista sitä, maista sitä Pari viikkoa myöhemmin hän tuli kotiin ja näytti Bi-filmin, minkä oli tilannut postimyynnistä. Se laittoi minut ihan sekaisin ja lupasin vaimolle tehdä mitä vain, jos saisin kokeilla.

Pari viikkoa sitten meillä oli mies mukana tansseista kotiin ja saimme molemmat rakastella hänen kanssaan. Sen jälkeen jäi sellainen himo päälle ja nyt haluaisin olla ihan kahdestaan jonkun kanssa Mä kerran vaimon runkatessa mua sanoin, et mies runkkaisi mua! Vaimo ei silloin innostunut ja sen jälkeen en ole uskaltanut ehdottaa vaik mieli tekisi. Eli oonkos pikku kaappihomo vai en??

...

Homoseksuaaliseen upeat kalu miesseuraa

Homoseksuaaliseen upeat kalu miesseuraa

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Kykenetkö nauttimaan puhtaalla omallatunnolla molempien sukupuolten kaa yhtä paljon seksuaalisesta kanssakäymisestä? Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Kiihoittavaa pukeutua naisten alusasuihin, tuntuu päällä kiihoittavilta. Tyttöilypäivänä en saa laueta. Upea munaa kypsälle hottielle Vanha keskimmäinen seuraa nuorta vaaleitaan ratsastaen toista kuoppia MyLust rintavat äidit Kulli Iäkkäät naiset Raskaan luokan seksi milf ratsastaa nuori . kypsät naiset · hieromasauva · hieronta · hohtava · Homoseksuaalinen nainen ; I. mutta miehen kroppa (tai varsinkaan kalu) ei kiinnosta- lähinnä hieman puistattaa. ja kuolaan miehen kanssa yhdessä kaduilla poikkeuksellisen upeita naisia. kokee homoseksuaalisuuden ja homoseksuaalisuuteen liittyvät asiat kuten. 4. elokuu Rikkeistä seuraa rangaistus, tyypillisesti piiskaa ja nurkassa häpeämistä. meikkaa sit peruukki ja reisisaappaat jalkaan alkaa kulli seisomaan . Hetken päästä ymmärsin löytäneeni homoseksuaalisen puoleni ja olevani ainakin bi seksuaali. Olen aina kiihottunut eniten sukkahousuista ja stay-upeista.