Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille.

Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi? Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla.

Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä. Välillä on helppo vaipua synkkyyteen ja surkutella, kuinka tylsää tai epäonnistunutta oma elämä on. Thoughtcatalogin kokoama lista on hyvä muistutus siitä, että todennäköisesti sinullakin menee oikeasti ihan hyvin. Maksoit tässä kuussa laskut. Ehkä sinulle jopa jäi hieman ylimääräistä, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

MTV3-kanavan torstai- ja perjantaiaamuissa nähdään jatkossa uusi tv-ohjelma, joka kantaa nimeä Hyvää Elämää. Raakel Lignellin juontamissa lähetyksissä käsitellään muun muassa ajankohtaisia terveysaiheita ja persoonia.

Ohjelma saa myös omat verkkosivut, ja samalla Studio Uuden tutkimuksen mukaan jo niinkin pieni määrä kuin viisi kiloa ylipainoa saattaa nostaa tiettyjen syöpien riskiä jopa puolella.

British Medical Journalissa julkaistu, Imperial College Londonin tekemä osoittaa, kuinka haitallista lieväkin ylipaino saattaa olla. Ylipainolla havaittiin yhteys 11 erilaiseen syöpään, minkä lisäksi se liittyi.

Kemoterapian aiheuttamaa hiustenlähtöä voidaan vähentää käyttämällä päänahkaa viilentävää laitetta. Tuoreiden tutkimustulosten mukaan menetelmä on tehokas ja voisi auttaa monia syöpäpotilaita. Päänahan viilentämistä on käytetty Euroopassa jo pitkään, mutta Yhdysvalloissa on odotettu tarkempia tutkimustuloksia menetelmän tehosta ja.

Miksi jotkut parisuhteet kestävät ja jotkut eivät? Kyse ei ole vain tunteesta vaan tietoisesta käyttäytymisestä.

Pariskuntia elämäntyökseen 40 vuoden ajan tutkinut psykologi John Gottman on huomannut, että suurin osa avioeroista ei johdu mielipide-eroista vaan kyvyttömyydestä kommunikoida eriävistä näkemyksistä rakentavalla tavalla.

Miesten voisi kuvitella hikoilevan naisia enemmän, mutta tuoreen tutkimuksen perusteella sukupuoli vaikuttaa hikoiluun vain vähän. Sukupuolta olennaisempaa on, miten iso mies tai nainen on. Tulokset perustuvat kokeeseen, jossa 36 miestä ja 24 naista polki kuntopyörällä 28 celsiusasteen lämpötilassa kahteen otteeseen.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Seksikokemukset samasta sukupuolesta— "Kerran hyvän ystävän kanssa". Joillekin seksikokemus omaa sukupuolta edustavan kanssa jäi kertaluontoiseksi. Mainos   uutinen jatkuu alla. Jos tilanne vaatii, olen mieluiten homo. Uskon, että nää termit katoaa ajan kanssa.

Oon identiteetiltäni kyllä ihan umpilesbo ja varmasti aina naisen kanssa, mutta en halua ajatella etteikö rakkaus vois olla sukupuoleen katsomaton asia. Haluaisin vaan olla ihminen, joka on kiinnostunut naisista.

Olen muutenkin sitä mieltä että termit on ihan perseestä ja toivon että ne poistuvat ajan myötä, sanoo NRJ: Bi on homon ja lesbon tavoin sana, jolla kuvataan seksuaalista suuntautumista.

Bi on henkilö, joka voi kokea vetoa sekä miehiä että naisia kohtaan, sillä kiinnostuksen kohteen sukupuoli ei ole kiinnostusta rajaava asia. Vaikken ole miespuolisen kanssa ollut koskaan suhteessa, niin mulla ei ole mitään sitä vastaankaan että tulevaisuudessa haluaisin.

Minulle on tärkeämpi luonne kuin ulkonäkö tai sukupuoli, sanoo vuotias transsukupuolinen henkilö. Transihminen on yleiskäsite, jolla usein kuvataan kaikkia, joiden sukupuoli-identiteetti eroaa odotuksista sille sukupuolelle, johon heidät syntymässä määriteltiin. Transihmisiin kuuluvat transvestiitit, transgenderit ja transsukupuoliset. Transsukupuolisen sukupuoli-identiteetti voi olla mies, nainen tai transsukupuolinen. Transsukupuolisuus ei siis ole seksuaalinen suuntautuminen vaan sukupuolen kokemus.

Transsukupuolinen henkilö voi yhtä hyvin olla homo, lesbo, bi kuin heterokin. Aiemmin transsukupuolisisista käytettiin termiä transseksuaali, mutta tämä termi on vanhentunut, ja koetaan jopa loukkaavana. Transgender on ihminen, jonka sukupuoli-identiteetti on yhdistelmä miestä ja naista.

Transgender sijoittuu mieheyden ja naiseuden välille. Transgenderin sijaan voi käyttää myös paremmin suomalaiseen suuhun istuvaa sanaa muunsukupuolinen.

Transvestiitti on mies tai nainen, joka voi eläytyä kumpaankin sukupuoleen. Hänellä on tarve ilmentää ajoittain sekä miehistä että naisellista puolta itsessään esimerkiksi pukeutumalla. Intersukupuolisuus on synnynnäinen tila, jossa ihmisen kehon ominaisuudet eivät ole yksiselitteisesti miehen tai naisen. Intersukupuolisuus on yleiskäsite, joka kattaa monta eri asiaa, kuten vaikkapa epätyypilliset ulkoiset sukuelimet.

Queer oli alkujaan haukkumasana. Homoaktivistit ottivat sanan omakseen ja sen merkitys on laajentunut viime vuosina niin, että nykyään moni käyttää sitä myös kuvaamaan identiteettiään. Kaikki päälleliimatut määritelmät, mitkä eivät lähde henkilöstä tai parista itsestään, ovat loukkaavia.

Jokainen määrittelee itse itsensä - tai on määrittelemättä. Sana on yleisesti myös akateemisessa käytössä. Sanalla queer kyseenalaistetaan sukupuoleen ja suuntautumiseen liittyviä tiukkarajaisia normeja. Queer -nimekettä identiteetin kuvauksena käyttävätkin usein henkilöt, jotka kokevat perinteiset määritelmät liian rajoittavina. Jos väkisin johonkin lokeroon pitäisi ahtautua, olisin queer, mutta muutoin olen Leena, hauska tutustua, sanoo Suomen ensimmäinen Miss Gay Finland Leena Luuri.

Meillä kummallakin on takana avioliitto ja niistä upeita lapsia. Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin.

Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta. Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta. Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan.

Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria. Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran.

Se jäi niihin kertoihin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa.

Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille.

Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi? Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla. Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä.

Välillä on helppo vaipua synkkyyteen ja surkutella, kuinka tylsää tai epäonnistunutta oma elämä on. Thoughtcatalogin kokoama lista on hyvä muistutus siitä, että todennäköisesti sinullakin menee oikeasti ihan hyvin. Maksoit tässä kuussa laskut. Ehkä sinulle jopa jäi hieman ylimääräistä, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

MTV3-kanavan torstai- ja perjantaiaamuissa nähdään jatkossa uusi tv-ohjelma, joka kantaa nimeä Hyvää Elämää. Raakel Lignellin juontamissa lähetyksissä käsitellään muun muassa ajankohtaisia terveysaiheita ja persoonia. Ohjelma saa myös omat verkkosivut, ja samalla Studio Uuden tutkimuksen mukaan jo niinkin pieni määrä kuin viisi kiloa ylipainoa saattaa nostaa tiettyjen syöpien riskiä jopa puolella.

British Medical Journalissa julkaistu, Imperial College Londonin tekemä osoittaa, kuinka haitallista lieväkin ylipaino saattaa olla. Ylipainolla havaittiin yhteys 11 erilaiseen syöpään, minkä lisäksi se liittyi. Kemoterapian aiheuttamaa hiustenlähtöä voidaan vähentää käyttämällä päänahkaa viilentävää laitetta.

Tuoreiden tutkimustulosten mukaan menetelmä on tehokas ja voisi auttaa monia syöpäpotilaita. Päänahan viilentämistä on käytetty Euroopassa jo pitkään, mutta Yhdysvalloissa on odotettu tarkempia tutkimustuloksia menetelmän tehosta ja. Miksi jotkut parisuhteet kestävät ja jotkut eivät? Kyse ei ole vain tunteesta vaan tietoisesta käyttäytymisestä. Pariskuntia elämäntyökseen 40 vuoden ajan tutkinut psykologi John Gottman on huomannut, että suurin osa avioeroista ei johdu mielipide-eroista vaan kyvyttömyydestä kommunikoida eriävistä näkemyksistä rakentavalla tavalla.

Oman identiteetin näkyväksi tekemiseen tarvitaan sanoja, mutta vähemmistö-termit koetaan myös turhaa erottelua ylläpitävinä. Määrittely ei siis ole yksinkertaista edes vähemmistön edustajille, sillä monille neutraali termi ei ole sitä kaikille. Vielä vaikeampaa sanojen käyttö on, jos termit eivät ole tuttuja. Vähemmistöön kuulumattomalle perustermistö voi olla vierasta. Ihmisen itsemäärittelyoikeuteen seksuaalisen suuntautumisen suhteen kuuluu, että hän saa määritellä itse itsensä myös muilla kuin yleisimmin käytetyillä termeillä.

Siksi avaamme seksuaali - ja sukupuolivähemmistöjä kuvaavia termejä, ja sitä miten vähemmistön edustajat ne kokevat. Lyhennys koostuu sanoista homo, lesbo, bi, trans, inter ja queer. Homo ja lesbo aukeavat toki merkitykseltään jokaiselle, mutta loppulitania saattaa asiaan perehtymättömälle olla monimutkaisempi.

Homo ja lesbo ovat seksuaalista suuntautumista kuvaavia sanoja. Homoksi kutsutaan henkilöä, joka voi tuntea vetoa samaa sukupuolta kohtaan.

Suomessa homo tarkoittaa useimmiten samasta sukupuolesta kiinnostunutta miestä ja lesbo samasta sukupuolesta kiinnostunutta naista. Kyse on kokonaan siitä missä merkityksessä sanaa käytetään. Eli kyllä mä välissä hintittelen itseäni, vaikka tiedän että yleisesti se koetaan voimakkaana vihasanana, sanoo vuotias mies.

Homoa käytetään myös kattoterminä, joka viittaa sekä samasta sukupuolesta kiinnostuneisiin miehiin ja naisiin. Homo-sanan käyttäminen tuntuu vähemmistön edustajille olevan ongelmattomampaa kuin lesbo-sanan, jonka osa kokee vieraaksi.

Monet naisista kiinnostuneet naiset käyttävätkin termiä homo myös itsestään. Varsinkin sana lesbo särähtää korvaan todella pahasti - puhumattakaan kaikenmaailman lepakoista ym. Jos tilanne vaatii, olen mieluiten homo. Uskon, että nää termit katoaa ajan kanssa.

Oon identiteetiltäni kyllä ihan umpilesbo ja varmasti aina naisen kanssa, mutta en halua ajatella etteikö rakkaus vois olla sukupuoleen katsomaton asia.

Haluaisin vaan olla ihminen, joka on kiinnostunut naisista. Olen muutenkin sitä mieltä että termit on ihan perseestä ja toivon että ne poistuvat ajan myötä, sanoo NRJ: Bi on homon ja lesbon tavoin sana, jolla kuvataan seksuaalista suuntautumista. Bi on henkilö, joka voi kokea vetoa sekä miehiä että naisia kohtaan, sillä kiinnostuksen kohteen sukupuoli ei ole kiinnostusta rajaava asia.

Vaikken ole miespuolisen kanssa ollut koskaan suhteessa, niin mulla ei ole mitään sitä vastaankaan että tulevaisuudessa haluaisin. Minulle on tärkeämpi luonne kuin ulkonäkö tai sukupuoli, sanoo vuotias transsukupuolinen henkilö. Transihminen on yleiskäsite, jolla usein kuvataan kaikkia, joiden sukupuoli-identiteetti eroaa odotuksista sille sukupuolelle, johon heidät syntymässä määriteltiin.

Transihmisiin kuuluvat transvestiitit, transgenderit ja transsukupuoliset. Transsukupuolisen sukupuoli-identiteetti voi olla mies, nainen tai transsukupuolinen.

Transsukupuolisuus ei siis ole seksuaalinen suuntautuminen vaan sukupuolen kokemus.

Harrastimme seksiä hyvän naisystäväni kanssa kerran. Se alkoi niin, että hän hieroi koko vartaloani ensin niin ihanasti, että sytyin siitä ja se johti yhdyntään.

Hän laittoi itselleen dildon ja tyydytti minut sillä. Sen jälkeen harrastimme seksiä niin, että hieroimme toinen toistamme vasten, ja se oli ihanaa. Suhteeseemme kuuluu molemminpuolinen horjumaton luottamus. Hän oli harrastanut seksiä aikaisemminkin naisen kanssa. Tanssimista tiukasti, suutelua, rintojen puristelua. Oli mukavaa todeta, että olen tosiaankin hetero - en lesbo tai bi.

Osalla kyselyyn vastanneista oli seksikokemuksia samaa sukupuolta olevan kanssa nuoruusajoilta. Viimeaikoina on kumppaneinani ollut vain samaa sukupuolta olevia.

Mies tietää mitä mies haluaa. He ovat olleet nuorempia, noin tai vuotiaita bi-miehiä. Meillä kummallakin on takana avioliitto ja niistä upeita lapsia. Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin. Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta. Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta. Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan.

Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria. Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran. Se jäi niihin kertoihin. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä.

Uskottomuutta noin joka kolmannessa suhteessa. Näin yli vuotiaat haluaisivat piristää seksielämäänsä. Näin ikääntyminen vaikuttaa seksielämään. Viisi merkkiä siitä, että olet pitkäkestoisessa parisuhteessa. Kuusi salaisuutta, jotka pysyvästi painoa pudottaneet tietävät. Olet täysin eri ihminen ja vuotiaana — tiettävästi pisin persoonallisuustutkimus koskaan julki. Edna-mummo, 94, urheilee 10 kertaa viikossa: Suomalaisilla on vähän ystäviä, mutta sitäkin tärkeämpiä — suhteet periytyvät vanhemmilta lapsille.

Kasvot paljastavat, syötkö terveellisesti — ethän kärsi huonosta ravinnosta tietämättäsi? Jo viiden kilon ylipaino voi nostaa syöpäriskiä puolella. Syöpäpotilaan hiustenlähtö vähenee tutkitusti tällä keinolla. Vähäinenkin sepelvaltimon kalkkeutuminen ennustaa sydänoireita jo kolmekymppisillä. Välillä on helppo vaipua synkkyyteen ja surkutella, kuinka tylsää tai epäonnistunutta oma elämä on.

Thoughtcatalogin kokoama lista on hyvä muistutus siitä, että todennäköisesti sinullakin menee oikeasti ihan hyvin. Maksoit tässä kuussa laskut. Ehkä sinulle jopa jäi hieman ylimääräistä, jonka voit käyttää juuri niin kuin itse haluat.

Vähemmistöön kuulumattomalle perustermistö voi olla vierasta. Ihmisen itsemäärittelyoikeuteen seksuaalisen suuntautumisen suhteen kuuluu, että hän saa määritellä itse itsensä myös muilla kuin yleisimmin käytetyillä termeillä.

Siksi avaamme seksuaali - ja sukupuolivähemmistöjä kuvaavia termejä, ja sitä miten vähemmistön edustajat ne kokevat. Lyhennys koostuu sanoista homo, lesbo, bi, trans, inter ja queer.

Homo ja lesbo aukeavat toki merkitykseltään jokaiselle, mutta loppulitania saattaa asiaan perehtymättömälle olla monimutkaisempi. Homo ja lesbo ovat seksuaalista suuntautumista kuvaavia sanoja. Homoksi kutsutaan henkilöä, joka voi tuntea vetoa samaa sukupuolta kohtaan. Suomessa homo tarkoittaa useimmiten samasta sukupuolesta kiinnostunutta miestä ja lesbo samasta sukupuolesta kiinnostunutta naista. Kyse on kokonaan siitä missä merkityksessä sanaa käytetään.

Eli kyllä mä välissä hintittelen itseäni, vaikka tiedän että yleisesti se koetaan voimakkaana vihasanana, sanoo vuotias mies.

Homoa käytetään myös kattoterminä, joka viittaa sekä samasta sukupuolesta kiinnostuneisiin miehiin ja naisiin. Homo-sanan käyttäminen tuntuu vähemmistön edustajille olevan ongelmattomampaa kuin lesbo-sanan, jonka osa kokee vieraaksi.

Monet naisista kiinnostuneet naiset käyttävätkin termiä homo myös itsestään. Varsinkin sana lesbo särähtää korvaan todella pahasti - puhumattakaan kaikenmaailman lepakoista ym. Jos tilanne vaatii, olen mieluiten homo. Uskon, että nää termit katoaa ajan kanssa. Oon identiteetiltäni kyllä ihan umpilesbo ja varmasti aina naisen kanssa, mutta en halua ajatella etteikö rakkaus vois olla sukupuoleen katsomaton asia. Haluaisin vaan olla ihminen, joka on kiinnostunut naisista.

Olen muutenkin sitä mieltä että termit on ihan perseestä ja toivon että ne poistuvat ajan myötä, sanoo NRJ: Bi on homon ja lesbon tavoin sana, jolla kuvataan seksuaalista suuntautumista. Bi on henkilö, joka voi kokea vetoa sekä miehiä että naisia kohtaan, sillä kiinnostuksen kohteen sukupuoli ei ole kiinnostusta rajaava asia.

Vaikken ole miespuolisen kanssa ollut koskaan suhteessa, niin mulla ei ole mitään sitä vastaankaan että tulevaisuudessa haluaisin. Minulle on tärkeämpi luonne kuin ulkonäkö tai sukupuoli, sanoo vuotias transsukupuolinen henkilö. Transihminen on yleiskäsite, jolla usein kuvataan kaikkia, joiden sukupuoli-identiteetti eroaa odotuksista sille sukupuolelle, johon heidät syntymässä määriteltiin.

Transihmisiin kuuluvat transvestiitit, transgenderit ja transsukupuoliset. Transsukupuolisen sukupuoli-identiteetti voi olla mies, nainen tai transsukupuolinen. Transsukupuolisuus ei siis ole seksuaalinen suuntautuminen vaan sukupuolen kokemus. Transsukupuolinen henkilö voi yhtä hyvin olla homo, lesbo, bi kuin heterokin. Aiemmin transsukupuolisisista käytettiin termiä transseksuaali, mutta tämä termi on vanhentunut, ja koetaan jopa loukkaavana.

Transgender on ihminen, jonka sukupuoli-identiteetti on yhdistelmä miestä ja naista.

Homo meis saa vierasta sex tarinoita

ASS HOMOSEKSUAALISEEN AND KALU SUOMIPORNO TUBE