Jos vähän pyllystä kokeilevat, niin se menee hyväntekeväisyyteen. Kumpikin miekkonen oli lyhyt ja aika vatsakas. Ainakin ex työkaverin vaimo on eri luokkaa kuin omani. Valomerkki tuli puoli kahdelta ja sovimme että menemme vielä meidän huoneeseen ottamaan pari ennen nukkumaan menoa, vaikka aika hyvässä jo oltiiinkin.

Sviittimme oli yläkerrassa, johon viimeinen kerros noustiin rappuja pitkin. Vaimoni nousi rapuissa ensimmäisenä, herrat seuraavana ja minä viimeisenä. Olimme huoneemme ovella kun toinen miehistä laittoi kätensä vaimoni hameen alle ja toisella nosti hametta ylös.

Paljas takapuoli tuli esiin ja selvisi että toinen käsi oli livahtanut stringien välistä suoraan pillulle. Herranen aika sanoi tuttuni vierestä. Vaimoani tuntien olisi normaali oloissa kourija saanut nyrkistä, mutta nyt hän pysähtyi, avasi hieman jalkojaan ja työnti aavistuksen takapuoltaan meihin päin sormen olessa sisällä. Samalla tuttuni nousi hieman ylös rapuissa ja tarrasi vaimoni rintoihin kiinni. Tilanne kesti varmaan viisi sekunttia toisen pitäessä kättä pillulla ja toisen kouriessa tissejä vaimoni päästäessä syvän huokauksen.

Karjaisin että nyt paskiaiset vittuun tai tulee turpaan. Herrar pelästyovät pahan päiväisesti ja ppytelivät anteeksi. Huoneessa kysyin että mitä se äskeinen oikein tarkoitti. Vaimoni sanoi että eihän tiennyt että tuntui vain tosi hyvältä. Paljasti samalla että toinen paksukaisista oli tanssiessa häntä pilusta hieronut ja hän oli ajatellut että menköön papalle hyväntekeväisyyteen tämäkin.

Tuo muutaman sekuntin tilanne on jälkeen päin kiihottanut aika kovastikin javsitä jälkeen päin lämmöllä muisteltu. D Nyt on sitten vittuvelat maksettu takaisin maailmalle: Kaivelin vanhoja viestejä sillä että onko kukaan vastaillut.

Tämä kylpylä visiitti nimittäin jatkui niin että ex duunikaveri soitti kuukausi tapahtuneen jälkeen ja pyyteli kovasti anteeksi tapahtunutta. Pyysi samalla vaimoni ja minut heille syömään. Kerroin tästä Marille ja hän ilmoitti heti ettei sille pervolle lähde kyläilemään.

Sanoin että kyllä nyt mennään ettei viimeksi haitannut, vaikka ukko hieroi tisseistä ja kouri perseestä. Olinpientä nikottelua ja sovittiin että mennään. Lähtö ilta tuli, taksi odotti rapun alla ja hoputin Että ala tulla. Mari oli vetänyt päälleen asun, joka sopi aivan muuhun kuin illalliselle puolituttujen luo. Korkkarit, saumasukat, kotelo mekko mallia makkaran kuori, josta liian helposti näkyi ettå alla on sukkanauhaliivit.

Kysyin että mitä helvetiä tämä on kun itselläni oli farkut. Vaimo sanoi vähän huvittelevansa papan kustannuksella. Taksikuski oli ajaa metsään kun tuijotti vuorotellen tisseihin ja sääriin. Olihan näky kyllä sellainen että olisi tehnyt mieli perua koko juttu ja jäädä kotiin vetämään viikseen.

Oltiin ennen lähtöä tyhjennetty pullo skumppaakin. Taksissa vaimo alkoi suutelemaan ja kuiskasi että laittaisin käden hameen alle. Tähän ei tarvinnut kahta kertaa käskeä. Saatana pikkarit oli jätetty kotiin ja sormet alkoi heti leikkiä pillulla. Kuski huomasi tilanteen ja ajoi suoraan päin punaisia. Jos ei oltaisi pikaisesti tultu perille, takapenkillä olisi varmaan mennyt paneskeluksi.

Arvelin vielä että ukko saa sydärin, jos vaimo alkaa liiaksi esitellä paikkoja. Kale ei saanut sanaa suustaan Marin halatessa häntä ja vaimonsa katsoi kuin huoraa. Syötiin, juteltiin ja viinipullot tyhjeni. Sanoin että lähdetään kotiin, mielessä kun sykki päästä puikkaan oikein kunnolla.

Mari ja etenkin isäntä oli sitä mieltä että mihinkään ei mennä. Istuimme nimittäin sohvalla pariskunnat vastakkain ja Kale katse oli naulattu Maron tisseihin ja sääriin. Varmaan koitti myös tirkistellä pillupuolellekin. Kello oli lähes kaksitoista kun Kalen vaimo meni nukkumaan ja me avasimme kuudennen viinipullon. Alettiin olla pikku kännissä ja Mari vähän enemmänkin. Äkkiä Mari kysyi Kalelta miltä tuntui kouria häntä tisseistä portaissa ja yrittää sormettaa tanssilattialla.

Eikö Kale tiedä että tämä on vain aviomiehen oikeus. Kale oli aika vaikeana, pyyteli anteeksi ja kehui vaimoani tosi seksikkääksi muijaksi. Mari hame oli noussut tosi ylös ja sukkanauhaliivit näkyivät sevästi sekä se ettei pikkarit kuuluneet illanan varustuksee. Kalea oli kiva seurata, koska mieli olisi selvästi tehnyt hyökätä Marin kimppuun, mutta uskallus ei antanut myötä. Sitten tapajtui jotain mitä en olisi lähtiessä uskonut tapahtuvan. Mari alkoi hieroa munaani housun päältä samalla kun vetelimme kielareita Kalen istuessa mykkänä kiimasta edessämme.

Marin jalat olivat täysin auki ja kuiskasi että pistä sormet pilluun. Kale alkoi vetämään käteen. Tätä kului hetki ja mietin omassa kiimassa että nussinko nyt kaunista vaimoani tuon pullukan runkkarin edessä. Ihme ettei Kalen muija herännyt litinään ja huohotukseen. Olin ottamassa kyrpää housusta kun Mari sanoi että nyt mennään kotiin ja pyysi Kalea soittamaan taksin.

Kale pystyi hädin tuskin tämän tekemään. Taksin kerrottiin olevan parin minuutin päästä paikalla. Mari sanoi että Kale saa kokeilla häntä kerran pillusta, jos haluaa ja saa minulta luvan. Olin niin sekaisin että sanoin että äkkiä sitten.

Mar nosti hieman hametta ja Kalen käsi sujahti vaolle toisen olessa kullisa. Taksi tuli pihaan ja Kale jäi ovelle nuuhkimaan sormiaan. Olimme molemmat hirveässä kiimassa.

Lupasin kuskille että hän saa kyydin lisäksinsatasen jos saamme panna hänen autossa. Mari istui syliin ja alkoi ratsastamaan. Samalla kun ajoimme kaupungn läpi kaivoi vaimon tissit kouriini mekon alta samalla kun illan lämmitelty pillu tuntui munassa. Kuski kun huomasi että tissit oli esillä ja paneminen vain yltyi, niin ehdotti että satasta ei tarvi maksaa jos hän pääsee mukaan. Vaimoni sanoi että vieraalle hän ei anna ja mies ei ole homo, niin paras jatkaa ajamista.

Livauti sormen Marin perseen ja orkku tuli samalla molemmilta. Kotona oli pakko otta vielä pari lasia viiniä ja nussia vielä kerran. Vaimo luki tämän kerran läpi, kehoitti seuraavalla kerralla korjaamaan virheet ja vaati myös munaa, koska muistelut alkoi taas panettaa.

Vaimo kysi yhtäkkiä viimme perjantai, että vieläkö fantasiani hänestä toisen miehen kimpussa kiinnostaa. Sanoin että jos vain hänellä rohkeutta riittää niin kyllä, joten sovittiin lähöstä tanssimaan ja että hän saa yrittää iskeä sopivan miehen ja siinä illan aikana tuntui kivalta katsoa vaimon tanssivan yhen kanssa lähekkäin. Loppuillasta vaimo sanoi että nyt kokeillaan ja toi miehen mukana ja lähettiin.

Kotona mies alkoi katsoa kun riisuin vaimolta vaatteita ja näytin että ota vaan minä katson ja vaimo ohjas miehen kädet rintsikoitten alle. Ite katselin kun vieras mies ja vaimo touhusi sohvalla. Ite tunnusta että ilan anti oli niin kiihottava että sain varmaan ite alta aikayksikön. Seuraava kerta luvattiin toteuttaa jos löytyy rohkeutta tai ties vaikka löytys toinen pari mukaan.

On se todella kiihottavaa kun vierasmies halaa, suutelee, hyväilee, riisuu, nuolee ja rakastelee vaimoa: Olen saanut katso kun vaimo saa nauttia vieraasta mihestä. Vaimo istuu vieraan miehen vierassä, miehen kädet vaeltava vaimoni rinnoilla, reisillä Mies ottaa vaimoa kädestä vie hänet sängyn viereen ja alkaa riisumaan häntä.

Kaksi alastonta sängyn viressä vaimo polvistuu miehen eteen ja Tällaista vaimoni saa nauttia: Makuasioista ei voi kiistellä, sanoi takamustaan nuoleva koira. Meilä on tollainen koira mutta kun se nuolee niin ei nuole omaa takamustaan. Tiedän eukkoni halut nuoriin poikiin ja hyväksynyt kun tulee kotiin naimaan. Saavat mennä yläkertaan ja kuuntelen kun eukkoni huutaa.

Kerran toi viisi kollia ja piti mennä oven raosta katsoo kun akka huusi kun kaikilla seiso ja panivat sitä molempiin samaan aikaan. Kysymyksen pohjalla tuntuu olevan vakaa käsitys, että jokainen mies ajattelee ja tuntee samoin. Noinhan asia ei ole! Olen antanut vaimon käydä vieraissa ja se jos jokin kiihottaa. On huikea tunne kun tietää vaimon olevan vieraan miehen käsissä, mies näkee kultani kauniin perseen ja pillun ja herkuttelee hänen tisseillään ja nai palkjaalla kalullaa vaimoa ja laukaisee spermansa rakkaani sisään.

Minusta on kiihottavaa että en näe taphtumaa, voin nähdä tapahtuneen hymystä vaimoni kasvoilla. Ollaan oltu 24v naimisissa ja mulla on halut vielä jäljellä.

Mieheni antaa mennä ja olen ollut nuorten poikien kanssa hotellissakin kun haluu kimppakivaa. On kivaa kun kuusikin nuorta panee toisten katsellessa.

Kyllä parin päivän jälkeen on tyytyväinen. Käyn usein naapurin sedän luona, sillä on iso kulli ja seisoo vaikka on 56v. Joskus sen luona on ukkoja juomassa käskee riisumaan ja antaa muidenkin antaa munaa kun toiset katselee.

Kiihottavaa olla keski keskipisteessä kun kaikki haluu. En muille kertonut mut välillä meen kun sillä on muitakin kylässä, siihen on jäänyt koukkuun kun irstaat miehet kimpassa pitävät patjana. Vaikka olen 18v nainen niin ollut monessa sessiossa miesten patjana.

Käyn kertaa kussa missä on miehiä. Pidän siitä kun miehet tökkii munaansa takaa, halun olla joukko raiskanuna kymmenelle miehelle vaikka ovatkin vanhoja. On raukee olo kun kävee kotiin kun on pikkarit märkänä kun spermat valuu. Mulla oli kolme työkaveria saunassa ja akkojen kanssa tuli otettua kaljaa. Poikakin kävi saunassa 17v ja akat perässä katselemaan poikaani. Nukahdin ja heräsin ääniin makuuhuoneesta, eukot nai kimpassa mun poikaani.

Ei siinä voinut kun katsella oven raosta, kiihottavaa oli katsella kun en tiennyt että pojallani on niin iso kulli. En tiedä oliko eka kerta tai tykkääkö monesta, ainakin sillä seiso pitkään kun naiset halus. Itse olen vain ollut vieraana, mutta aina on ollut hienoa katsoa miehen ilmettä hänen seuratessaan vieraan aseen uppotessa hänen vaimonsa liukkaaseen Ite katson mieheni ilmettä ku toisen parin mies upottaa peniksensä minun sisään.

Siis oma mieheni on ihan kiihottuneen näkönen ja suoraansanotusti ite kiihotun kans ku oma mies katselee mitä touhuun. Kyllähän se kiihottavaa on, kun oma nainen joutuu jonkun muun naimaksi.

Yleensä annan vaimolle vapaat kädet miehen hankkimisesta, ja useimmiten hän valitsee oman makunsa mukaan melko lihaksikkaita miehiä. Kenties kiihottavinta on, kun oma nainen makaa miehen alla nautiskellen. Erityisen kiihottava oli se yksi ainut kerta, kun kohdalle osui isokokoinen ja hyväkuntoinen mies, jolla oli melkoisen iso kalu. Se oli se, kun tasaisen rytmikkäästi muuten hiljaisessa asunnossa kaikuvat vaimon terävät huokailut. Silloin tiesi jatkuvasti, että siellä minun naiseni saa joltain muulta mieheltä kyrpää, vaikka itse olisinkin mennyt laukeamisen jälkeen hetkeksi muuhun huoneeseen.

Jonkunlaista avuttomuuden tunnetta tuo myös se, että itse en välttämättä saa vaimoani huutamaan niin kuin jotkut vieraista.

Paha sanoa kuitenkaan, mikä tekee siitä erityisen kiihottavaa, että vaimo on jonkun muun pantavana. Kun ukko antaa mennä niin käyn nuorten poikien kanssa naitattamassa. Kerran nuori halus sen kaverin 17v synttäreille srippaamaan. On osot rinnat ja muutenkin hyvännäköinen.

Siellä olikin kuusi humalaista poikaa juhlimassa, Kysyin halutteko riisua minut ja kaikki osallistu, kyllä vaattet lähti ja poikien sormet olivat pillussa vuoron perään.

Kyllä 55 vuotis nainen kiihottu, jokainen halus naida koko yön. Aamulla piti olla matolla kontallaan kun halusiva takaa. Kyllä teki hyvää olla keskipisteenä poikien haluille. En tiedä miksi mutta hyvältä se tuntuu. Aikoinaan ruvettiin tapailemaan kun vaimon silloinen poikaystävä oli intissä. En sitä pahemmin onnistunutun peittämään että olin itse kiihkeimmilläni niinä iltoina kun sotasankari oli heittänyt simenet sisään ja lähtenyt kasarmille. Ääripäiden koot tuottavat joko kipua tai yhdyntä ei fyysisesti onnistu.

Kun petipuuhat eivät suju, seksi ei kiinnosta tai alakerran pikkuveli ei tottele yläkerran isännän käskyjä, moni miettii seksuaaliterapeutin vastaanotolle menoa. Osa jää miettimään jopa vuosikausiksi, sillä kynnys avun hakemiseen on korkea.

Mies siihen tokaisi, että mitä helvetin hyötyä siitä muka on ja löi luurin kiinni, porilainen seksuaaliterapeutti Solja Salminen kertoo. Ohjaan kyllä aina asiakkaat tuolille istumaan ja ihan vaatteet päällä, Porin Lääkäritalossa vastaanottoaan pitävä Salminen naurahtaa.

Minä en kokeile tai katso vehkeitä, enkä määrää myöskään potenssilääkkeitä, Salminen painottaa. Ei tarvitse olla seksuaaliterapeutti tajutakseen, että miehen elämän keskipiste on penis. Varsinkin silloin, kun se toimii ja erityisesti silloin, kun se ei toimi. Mies pitää sitä kädessään monta kertaa päivässä vessassa käydessä ja kyllähän miehillä on tapana muutenkin räplätä ja tarkistaa, että onko se siellä vielä.

Jos penis ei toimi kuten pitäisi, se on miehelle hirveä asia, Salminen toteaa. Miehillä on Salmisen mukaan päässään kummallinen ajatus siitä, että aina pitäisi ottaa eteen, jotta olisi miehinen mies. Sen takia mies saattaa alkaa vältellä seksiä.

Kun mies muuttuu haluttomaksi, nainen ajattelee sen automaattisesti johtuvan hänestä. Tai sitten nainen ajattelee, että miehellä on toinen. Miehen syyt haluttomuuteen ovat yleensä kuitenkin ihan muualla kuin naisessa. On stressiä, taloudellisia ongelmia, töissä voi olla kurjaa tai penis on sanonut suhteen irti. Salminen lohduttaa, että suurin osa erektio-ongelmista johtuu yläpäästä, eikä alapäästä. Kun solmut korvien välistä avataan, elämä palaa yleensä myös jalkojen väliin.

Valitettavan usein mies ei osaa tai halua puhua erektiovaikeuksistaan, vaan vaikenee kuin muuri. Pelko on ihan turha, sillä nainen vastaa tuollaiseen tunnustukseen yleensä niin, että voi rakas, kyllä me siitä yhdessä selvitään. Miehiä huolettaa usein myös se, onko oma varustus riittävän iso.

Toinen ääripää on niin iso elin, joka roikkuu polvissa saakka. Jos penis on jotain näiden väliltä, koolla ei ole väliä, Salminen muotoilee. Naiset tykkäävät hidaskätisistä miehistä, jotka pitävät hyvänä pitkään, tietää Salminen.

Valtaosa ihmisistä nauttii valtavasti suuseksin saamisesta, mutta sen antaminen kumppanille ei välttämättä onnistu kaikilta. Aihe on monille niin tabu, että herkimmiltä paukahtaa herneet sieraimeen heti, jos kumppani edes lausuu sanan suihinotto. Hyvä hygienia täytyy tosin muistaa ennen suuseksiä.

Mutta jos pelkkä ajatuskin yököttää, ei sitä kannata tehdä, Salminen ohjeistaa. Mutta jos ajatus suuseksin antamisesta ei ole ihan kokonaan poissuljettu, sitä kannattaa Salmisen mukaan harjoitella pikkuhiljaa.

Sama toimii naisillekin, laitetaan vain jalkojen väliin hilloa tai kermavaahtoa. Huumoriakaan ei sovi unohtaa vällyjen välistä, sillä seksi ei ole haudanvakava asia. Seksuaalinen kipinä pitkässä suhteessa pysyy yllä, kun liekkiä pidetään monin eri tavoin yllä. Lähetelkää seksiviestejä, kirjeitä ja kuvia toisillenne, Salminen vinkkaa. Spontaani pikapanokin voi tuoda suhteeseen kaivattua vaihtelua, jos pariskunta on jumittunut harrastamaan seksiä vain lauantaisin saunan jälkeen pimeässä peiton alla.

Salminen haluaa kuitenkin muistuttaa, ettei seksissä lauantaisaunan jälkeen pimeässä peiton alla ole mitään vikaa. Ennen käytiin naimassa ihan tavallisesti, nyt seksin pitäisi olla muka jotain kattokruunussa roikkumista, Salminen ihmettelee. Salminen on huolissaan pornoistuneen yhteiskunnan tuottamista epärealistisista ajatuksista, että jokaisen kuuluu saada kuusi perättäistä orgasmia ja mielellään ilotulituksella höystettynä.

Ja jos sekään ei tule, voi huoletta ajatella, että ensi kerralla sitten, Salminen ohjeistaa. Sekin on normaalia, ettei aina tee edes mieli seksiä. Voi olla elämäntilanteita, joissa seksi ei tule edes mieleen, eikä siitä kannata huolestua. Jatkuva seksistä kieltäytyminen sen sijaan ei ole normaalia, sillä parisuhteeseen kuuluu olennaisena osana seksi.

Johtaako seksin pitkäaikainen pihtaaminen pettämiseen? Valitettavasti pihtaaminen taitaa silti usein johtaa pettämiseen, mutta kehottaisin ensin etsimään syitä siihen. Jos pihtaaminen johtuu ilkeilystä, on parisuhteessa jotain vialla.

Seksi ei saa olla vallankäytön väline, jolla kiusataan tarkoituksella, Salminen muistuttaa. Pettämisen logiikka ei silti selity sillä, että kumppani ei anna seksiä. Pettämisen taustalla on usein muitakin vajeita, sillä seksin loppuminen johtaa yleensä myös hellyyden ja huomion panttaamiseen. Yhden illan seksistä ei siis välttämättä haeta pelkkää seksiä, vaan kotoa puuttuvaa huomiota, lämpöä ja toisen ihmisen kosketusta. Vaikka pihtaaminen sanana liitetään yleensä naisiin, pihtaava mies ei ole urbaanilegenda, vaan arkinen ilmestys monenkin kotisohvalla.

Naiset ovat sinut itsensä ja seksuaalisuutensa kanssa, eikä siinä iässä enää mietitä, että pömpöttääkö vatsa. Kun miehillä seksuaalisuus alkaa hiipua ja tulee erektio-ongelmia, seksuaaliset tarpeet eivät välttämättä enää kohtaa. Olipa sitten nainen tai mies, seksittömyydellä on Salmisen mukaan samat vaikutukset: Näkee naamasta, kun lakkaa saamasta. Pettämiskeskustelut nousevat esille joka vuosi pikkujoulukaudella, kun tekstiviestipalstoilla vuoronperään ristiinnaulitaan ukkomiehiä metsästävät vampit kuin kilttejä perheenäitejä saparo pystyssä jahtaavat pikkujouluporsaat.

Miksi juuri pikkujouluihin liitetään pettäminen, kun vuodessa on yli muutakin päivää, jolloin kettua voi käyttää vieraissa koloissa? Laitetaan itsensä hienoksi, otetaan tuttujen ihmisten kanssa enemmän alkoholia kuin normaalisti ja sen jälkeen kontrolli pettää herkästi.

Kun joku vielä ihailee ja kehuu, niin sokkahan siinä irtoaa, Salminen selostaa. Kyllähän sekin vaikuttaa asiaan, onko kyse kertapisto ja unohdus -tyylisestä yhden illan jutusta vai pitkäaikaisemmasta viestittelystä, jossa toisesta on kiinnostuttu henkisesti.

Jos kumppani ei tiedä, hän ei voi myöskään surra. Toisaalta kertominen voi olla myös oman pahan mielen siirtämistä petetylle, Salminen pohdiskelee. Pitkää ja hyvää liittoa ei Salmisen mukaan kannata heti heittää pois, jos toinen on sortunut pettämään. Pettäminen ja parisuhteen sisällä tapahtuneet muut loukkaukset jättävät suhteeseen usein niin syvän jäljen, että se heijastuu väkisinkin makuukammarin puolelle.

Naisten haluttomuuden takaa löytyy Salmisen mukaan aika usein persoonaan ja ulkonäköön liittyviä loukkauksia. Pahat sanat, jotka liittyvät ulkonäköön, pysyvät päässä kauan. Ei sen jälkeen tee mieli harrastaa seksiä, jos mies on sanonut, että oletpas lihonut tai onpa sinulla iso maha. Ei ole tavatonta, että ilkeitä kommentteja puidaan pitkään seksuaaliterapeutin vastaanotolla ja itsetuntoa joudutaan rakentamaan uudestaan.

Kun sen virittää, se soi hyvin. Äijät, alkakaa kohdella naistanne kuin kukkaa kämmenellä. Kun mies pitää naista hyvin, naisen halukkuus kasvaa ja mieskin saa seksiä. Naisia Salminen puolestaan kehottaa välillä laittautumaan ihan vain miestä varten nätiksi. Seksikaupassa hepeneostoksilla käyntikään ei tekisi pahaa silloin tällöin. Se on ihan ok, jos tulee vuosien saatossa vähän kiloja, mutta voisi sitä nyt kerran pari viikossa laittaa itsensä kauniiksi.

Salminen ei usko, että pieruverkkareissa luomuna kulkeva nainen jaksaa sytyttää vuodesta toiseen, jos ei edes välillä yritä tuoda naisellisempia puolia esille.

.. Tosin vaimon mielestä kun on nainen mukana se tuntuu vittelevämmältä ja pehmeemältä, mutta joskus miesten kiide tuo pientä rajuutta mukaan. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Istuimme nimittäin sohvalla pariskunnat vastakkain ja Kale katse oli naulattu Maron tisseihin ja sääriin. Huomasin kaverin etumusten nytkähtelevän ja kun vaimokin hivutti sormensa haaroihinsa, sanoin että "Eiköhän mekin oteta housut pois". Tällä viikolla käynyt naimassa jo pariin otteeseen, ja huomenna tulossa yökylään. On mulle pelkkä pano puu ja monet tutut rouvat käy kylässä kun miehellä ei toimi. Aloin hipelemään vaimoani ja käännyimme siten, että hän näki suoraan, kun rakastelimme leveillä lauteilla. Kuvien perusteella miehellä on ainakin 5 centtiä pitempi kalu kuin mulla. Olet alle 18 vuotta. Rouvan halut ovat niin megaluokkaa, ettei oma miehuuteni riitä tyydyttämään sitä, siksi olemme päätyneet tällaiseen ratkaisuun. Kerroin vaimolle ja hän sanoi myöskin nähneesä kaverin silloin tällöin. Laitetaan itsensä hienoksi, otetaan tuttujen ihmisten kanssa enemmän alkoholia kuin normaalisti ja sen jälkeen kontrolli pettää herkästi.

Naapurin kalu vaimo vieraissa luvalla homo

Gay sexi seuraa teen kalu