homoseksuaaliseen vierasta kullia suomi 24 treffit

Etsin pariskuntaa kokeilumielessä Mistä löydän seksiseuraa kun haluan kokeilla kolmen kimppaa. Kaveri jaksaa 3 kin kertaa parissa tunnissa. Vmon kanssa sovimme ettei hän käy pesulla ollenkaan, tulee spermaa valuen kotiin.. Alamme heti rajun rakastelun, olen jännittyneenä häntä odottanut. On hurja tunne hitaasti työntyä vieraan spermalla täyteen pumpattuun pilluun..

Olet oivaltanut sen oikein! Sun tilanne on huippu, olisi kiva kuulla lisää, voisiko sinulle meilailla ko. On kokeiltu siten että vaimo "hakee" ravintolasta vieraan miehen, naisillehan tuo iskeminen on aikaslailla helppoa..!

Eikä homma mitenkään huonolta ole tuntunut, päin vastoin! On ainakin meille tuonut melkoisesti potkua parisuhteeseen. Vaatii sen että parisuhde on kunnossa, eli se on vain seksiä mitä harrastetaan vieraan kanssa. Saahan siinä uusia oppeja, asioita, kokemuksia, tekniikoita ym. Ainut asia mikä täytyy muistaa, on kumin käyttö, siitä ei kannata lipsua kertaakaan. Ravintolasta meilläkin pääasiassa vaimo "hakee" panokumppaninsa. Totta puhut myös tuosta kumin käytöstä, ja yhdenyön-jutuissa sen vaimo vaatiikin aina.

Poikkeuksena on sitten muutama näistä "vakipanoista" jotka saavat naida paljaalla ja laskea spermat sisään. Meillä juur nyt vähän taukoa nuorenmiehenkanssa.. Vmo on ni tarkka ettei kovinkesken kenen tahansa alle mene, eli uutta miestä ei nyt ole. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vaatii sen että parisuhde on kunnossa" Jos parisuhde on kunnossa, niin miksi siihen pitää hakea potkua?

Kaikillahan meillä on jonkinlaisia haaveita, fantasioita, seksimieltymyksiä ym. Tarkoitan porkun tuomisella sitä että sänkyelämä, tunne-elämä, hellyys ym.

Eihän kaikilla näin varmastikaan ole mutta meillä, ja kuten olet varmaan tältä palstalta lukenut monista kirjoituksista, monella muullakin aihe kiinnostaa. No siksi että se kiihottaa, siinä on sitä jotain joka herättää seksuaalisia tunteita pintaan.

Siksi, että kaikkein pitkästyttävin seksikumppani ,on se kaikkein normaalein! Meilla kyseistä toimintaa on harrastettu useamman vuoden ajan ja voi sanoa, että se kiihottaa todella paljon meitä kumpaakin. Vakipanoja vaimolla on muutama sopivalla rytmillä uusia tuttavuuksia, eli yhden yön panoja. Mikäpä sen kiihoittavampaa, kun kun saada oma rakas vaimo kotiin, pillu täynnä vierasta spermaa. Niinkuin sanoit, niin pareja joissa vaimo saa luvalla vierasta on nykyään paljon.

Meilläkin tuttavapiirissä kolme tällaista pari, joista tiedämme varmasti. Olisi mukava vaihdella ajatuksia näistä jutuista, meilläkin niitä harrastettu, pitkään luutliin, että olemmeko ainoita, jotka tätä harrasta Tämä on hienoa keskustelua!

Mitä enemmän palstalla kirjoitetaan sitä rohkeammin parit uskaltavat ottaa yhteyttä. Väitän että iso joukko haaveilee vieraasta panosta. Ja sitten heräsit ja päästit kissan ulos, hikinen nörtti!

Vittu hoitoon kaikki nuin saatanan sairaat hullut!!!! Meillä mieheni kanssa harrastamme fantasiointia, että minulla on vieras mies. Härnään sekstaillessamme, miten otan vieraalta suihin jne.

Mieheni kiihoittuu ja laukeaa alta aikayksikön. Käymme viettämässä hotelliviikonloppuja, jolloin minä mene yksin ravintolaan. Olemme usein keskustelleen oikeasti vieraasta, mutta jotenkin vaan pokka pettää.

Nyt haluaisin keskustella privaatisti jonkun miehen kanssa, joka on ollut kolmantena. Eli haluaisin sekstailla netin välityksellä. En oikein haluaisi naisena antaa nettiosoitettani yleiseen "käyttöön". Törkyposti ei kiinnosta, haluaisin oikeasti keskustella. Jotenkin en usko sinun olevan tosissaan, vaan sinä olet näitä, jotka ilkeilevät. Me ollaan pari kertaa oltu raflassa silleen, että ollaan istuttu viereisissä pöydissä ja oltu, kuin toisillemme vieraat konsanaan.

Vieraale paikkakunnalle hotelliin on pakko mennä, kotipaikkakunnalla kuitenkin joku tuntis. Huoneessa ennen ravintolaan menoa rouva meikkaa itsensä huolellisesti ja pukee hieman läpinäkyvän ja lyhyenpuoleisen mekkonsa alle seksikkään korsetin ja sukat. Ohuesti mekon läpi näkyvät stringit viimeistelee näyn. Sitten raflaan ja seuraamaan vaimon flaksia. Kyllä oli kiihottavaa katsoa kun vaimoa tanssitettiin ja kädet hyväili pakaroita. Yks nuorempi kundi oli koko aika muijan kimpussa ja ne suutelikin hitaiden aikana ja rouva puristeli kaverin etumusta.

Kaveri hiplas muijan pakaroita ja sukkanauhan reunaa. Se oli ihan punanen kasvoiltaan eikä edes yrittänyt peitellä järkyttävää seisokkiaan. Sitten vaan nopeasti karkuun ja huoneeseen köyrimään. Mun puolesta kaveri olis voinut tulla mukaankin, mutta vaimo vähän empi.

Sano että ehkä joku toinen kerta. Oltiin kumpikin niin kiihottuneita. Kyllä maistui kummaalekin köyriminen! Moi olen ollut muutaman kerran kolmantena ja kokemukset ovat olleet kyllä mahtavia. Asiaan vihkiytymättömänä kysyisin, mikä oikeastaan on homman idea Odottaa kotona tumput taskuissa kun vaimo ramppaa kylässä: Minusta se vaikuttaa jollain tavalla homoseksuaaliselta, kun mies kiihottuu toisesta miehestä.

Vaikkei tämä toinen mies ole edes läsnä, mutta hänen "merkkinsä" ovat spermaa, videoita jne. No, ei siinä mitään, homoseksuaalisuus on ihan OK. Mutta jos tässä on kyse sellaisesta, että vaimoa lainaava mies tuntee itsensä jotenkin huonoksi mieheksi, niin se on vähän surullista.

Siis että jos vaimonlainaajan pitää saada tukea omalle miehuudelleen toiselta mieheltä nuorelta, isokaluiselta jne. Vaikka asetelma saattaa tuntua kiihottavalta, niin olisiko kumminkin kivempi tuntea itsensä riittäväksi mieheksi, joka pysty olemaan tarpeeksi hyvä mies vaimolleen?

Homosteluun en ota kantaa, kun en ole asiaa koskaan tuolta kannalta ajatellut. Jutun juju on siinä, että minulle tuottaa nautintoa kuvitella naistani toisen käsittelyssä. Kuvittelen mielessäni, kuinka naiseni kiihottuu - niin kuin kiihottuukin - valtavasti vieraasta miehestä.

Oleellista on halu tarjota nautintoa kumppanilleen. Toisaalta saan naiseni takaisin pillu turvoksissa ja tyydytettynä, mutta ah, niin kiimaisena. Ja minä haluan naiseni juuri sellaisena. Yhdestä sessiosta ja sen muistelusta riittää nautintoa viikoiksi eteenpäin. Tämäntyyppiseen kumppanin naitattamiseen ei pysty se, jolla on huono itsetunto - ei siis reppana.

Etkö sinä saatanan kusipää ymmärrä häipyä täältä palstalta vaikka helvettiin saakka. Sinä olet pelkkä saasta. Vaimo käy yhteisesti sovituissa kokouksissa joissa vaimoni on ainut naispulinen henkilö näissä kokouksissa joihin liittyy yleensä sauna-ilta. Yleensä taksi tuo vaimon kotiin, mutta muutaman kerran kokouskaverit on tuonut vaimon kotiin kun on sammunut ja laittanut sänkyyn.

Mahtava tunne rakastella vaimoa kun herää. Olemme vaimoni kanssa analysoineet sitä, mikä miehissä kiihottaa, naitattaa vaimoaan vieraalla miehellä. Tulimme siihen tulokseen, että sen on pakko olla alkukantainen vietti, siis siitä että kun vaimo synnyttää sukuun eri miesten siittämiä lapsia, vahvistuu geenit. Sehän on fakta, että geenit vahvistuu siten.

Itse olen kerran naitattanut rakastani kaverillani, yli 10 v sitten, ja sen ajatteleminen saa minut aina extra jäykäksi. Nytten asiasta on keskusteltu, ja sovittu että kun sopiva mies ja tilaisuus löytyy, tehdään se uudestaan.

Oli upeaa olla heidän jalkovälissään, katsomassa oikein läheltä kuinka vieras kulli upposi oman vaimon sisään. Tästä asiasta keskustellaan niin valtavasti, että meitä "perverssejä" on niin paljon, että ollaankohan me sittenkään vähemmistönä, siis jos mies olisi rehellinen edes itselleen, taitaisi ajatus kummiskin kiihottaa.

Katsokaa vaikka Cuckold forum, tuhansia miehiä, joita ajatus kiehtoo. Minuakin kiehtoo ajatus että vaimo harrastaisi seksiä muiden miesten kanssa ja mielellään niin että itse näkisin tai edes kuulisin sen. Haluaisin kuitenkin että käyttäisivät kumia. Mikään sperman nuoleminen tai edes spermaisen naisen paneminen ei ole miellyttävä ajatus. Suomalainen aisuri sivusto on olemassa. Siellä saatte keskustella foorumilla tai yksityisviestein aisankannatuksesta.

Myös seuranhaku löytyy sieltä. Nautinnollisia hetkiä aisankannatuksen, vaimon jakamisen tai pariskunnan sekä kuumanvaimon auttajana. Hyvä GKR 2 miestä ja 1 nainen ihan hyvä yhdistelmä. Kokemuksesta voin sanoa, että jos kaikki terveitä niin kyllä se ilman kumia on luonnollisin ja myös mukavin tapa. Kaverin spermoja ei tarvitse nuolla mutta kaverin liukkaille on mahtavaa päästä laskemaan omat spermat.

Mieheni ei jaksa kunjoskus, paelassa meillä istu nuori komistus. Ehdotin että tulee jatkoille ja miehestä ei trvitse välittää. Olen käynyt arabimaissa ja koska satun olemaan blondi, juuri tuollaiset vanhemmat herrat loivat minuun irstaita katseita ja saivat perhoset pörrimään mahassani. Uskaltaako mennä itse asiaan?

Ja ennen kaikkea missä - Egyptissäkö? Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. Sitten myöskin miten voi selvittää onko joku Kikissä pervo vai se jota hän väitääkin olevansa, siis miten pysyä turvassa Kikissä. Etsi Toggle navigation Valikko.

Homouden käytännön elämän vaikeudesta puhutaan vähän. Ympäristökään ei hyväksy helpolla, se on ymmärrettävää, koska se on heteroille vierasta. Onko homouteen syynä geenit? Joku tuttu on vietellyt, kun siihen on helppo mennä ilman pelkoa ja torjutuksi tulemista? Itselläni oli homotunnetiloja mutta torjuin ne.

Kunnes "se" oli aina mielessä, päätin kokeilla sitä; tapaamiset olivat anonyymejä metsissä, puistoissa ja uimahalleissa, treffit epämääräisiä ja ilman tunteita, tyypit jita tapasin ei juuri puhuneet -suoraan asiaan tyyliin. Lisäksi kokoajan täytyi salata omaa suuntautumista. Siinä touhussa ei ollut mitään sellaista, mitä on miehen ja naisen välillä erotiikassa ja vuorovaikutuksessa.

Asiat valkenivat ja palauduin oikealle tielle. Se homofantasia piti kokeilla kun olin koukussa ja huomasin, että se ei onneksi ollutkaan minulle oikea tie, ja helpompi elämä.

Luulen ettei se ole monella toisellakaan nuorelle ja että siitä pääsee fantasiasta eroon. Kukaan vanhempi ei hylkää lastaan, mutta ohjeita saattaa antaa. Olisi kiva kuulla vastaavia kokemuksia.. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa.

Mut jos sä koet, että sait tarpeeksesi siitä ja oot hetero niin sit jatkat sillä tiellä. Siinä on vaan se juttu, että jos päädyt suhteeseen naisen kanssa ja silti sua himottaa miehet niin sit alkaa pettämiskierre ellet saa himojas kuriin. Joten tee itse mitä haluat kunhan pidät empatiat pelissä eli et satuta muita. Se on mun mielestä hyvä perussääntö elämässä yleensäkin. Jotkut asiat mitä teet eivät välttämättä susta vaikuta pahalta, mutta saatat silti satuttaa muita.

Voithan sä olla biseksuaalikin jos sulla on tunteita myös naisia kohtaan? Sitten jos lähdetään siltä pohjalta, että olet homoseksuaali niin tota ennen kuin elämänlaatua saa paremmaksi, on ensin myönnettävä itselle se, että on homoseksuaali ja sitten ulos kaapista. Ikävä kyllä se salailu ja tollaset puskanussimiset ei oo mistään kotoisin eikä oo kunnollista elämää.

Eikä se myöskään ole sitä elämää mitä moni homo tavoittelee. Biseksuaalimiehet on enemmänkin näitä jotka haluaa salassa paneskella ketä sattuu kunhan saa munaa ja sit tyttöystävä odottaa kotona uskoen olevansa aidosti rakastettu.

Näitä on niin paljon ja just nää on niitä jotka pilaa homojen maineen. Osa biseksuaaleista on oikeasti homoja jotka eivät myönnä itselleen omaa seksuaalisuuttaa.

Pakko on vaa pitää kulissisuhdetta yllä ja sit paneskellaan salaa toisen miehen kanssa. Osa on tietenkin aidosti biseksuaaleja, mutta monille ensimmäinen askel homouden myöntämisessä on biseksuaalisuus koska se on jotenkin pehmeämpi "lasku. Jos himot käyvät liian voimakkaiksi on parempi istua hetki paikallaan ja miettien mitä oikeasti elämältä haluaa.

Toisen tunteita ei laiteta omaan kieroon peliin mukaan vaan on sitten parempi sanoa toiselle asiat suoraan. Jos haluaa paneskella kaikkia niin sit ei pidä ruveta suhteeseen edes kulissien vuoksi. Kaapista ulos tuleminen voi olla pitkä ja raskas prosessi tai sitten nopea ja kipeä. Voihan se olla helppokin kun viimeinkin saa olla oma itsensä. Mut fakta on se, että salasuhde ei pitkällä tähtäimellä kannata eikä siinä tosiaan saa samanlaista tyydytystä en puhu nyt seksuaalisesta tyydytyksestä pelkästään kuin, että olisi aito suhde ilman salailua.

Sä et ole vielä kokenut aitoa homoelämää, koska oot kaapissa. Jos sua ei huvita tulla ulos kaapista nyt niin ei sillä mitään kiirettä. Teet sen sitten kun susta tuntuu sopivalta. Mutta niin kauan kun olet kaapissa on turha odottaa mitään muuta kuin salaisisia tapaamisia, puskanainteja ja kylmää rakkaudetonta elämää. Voithan sä toki löytää jonkun toisen kaappihomon jonka kanssa elää salasuhteessa. Eihän sekään mikään mahdottomuus ja toimiihan se oman aikansa.

Mutta jos suhdetta haluaa viedä jossain vaiheessa eteenpäin niin eipä siinä voi kuin myöntää kaikille seksuaalinen suuntautuminen. Toki sä tulet kohtaamaan syrjiviä ihmisiä, mutta kannattaa siis karsia pois ympäriltä sellaiset ihmiset jotka aiheuttaa mielipahaa. Ei oo pakko tulla ulos kaapista mut ei oo pakko myöskään sietää kaikkee paskaa, vaikka tuliskin ulos.

Nykypäivänä suhtaudutaan kuitenkin aika hyvin jo, vaikkakin yksittäistapauksia on runsaasti. Homoudessa ei kuitenkaan ole kyse fantasian toteuttamisesta, vaan fantasiat on asia erikseen. Itse näin nuorena homona en ole kuitenkaan kamppailemassa tämän asian kanssa, mutta en ole kaapissakaan. Mutta selvästi olet vielä etsimässä omaa identiteettiäsi joten anna itsellesi aikaa.

No mutta kuitenkin homoseksuaalisuudessa ei ole kysymys fantasiasta vaan seksuaalisesta suuntautumisesta. Jos on oikeasti homoseksuaali niin eipä se seksuaalisuus siitä muutu mihinkään.

..

Thaihieronta gay jyväskylä hairykalu

marraskuu et treffi vinkit suomi koti porno quntle mercilon e-pillerit isoimmat rinnat omat alastonkuvat treffit suomi 24 kuinka iskeä nainen dildo pillussa yksikkö vaimolle vierasta munaa rakkaus horoskoopit naisen puute chat-koodi alaston. Videos toukokuu Teinin pillu valuu tisseille eveliinaa pannaan kullia. marraskuu ney mummola ingles 24 suomi treffit suomalainen . Äitipuoli saa vierasta ilmaiset sex alaston hieroja jollas tyttöjen pilluun . Porno eesti tantra sex massage video Tyttärelle kullia baarissa helsinki erotiikka romanttinen sexsivideo. Homomiehet harrastavat homoseksuaalisia suhteita - Public eye. tammikuu Mari suomi treffit viestit: Riihimäen antikva seks i porno: Claudia Vierasta kullia porn game sex work; Ilmainen sexsi 24 treffi ; Maksaminen on Hyvinkä Kajaani Pietarsaari Porvoo Rovaniemi Seinäjoki Tornio Vaasa. Sannin alastonkuva homoseksuaalit naturistit ruotsi porno helinä hoitsu livelinjat. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Jos miehesi on vaativa sinua kohtaan, se ei tietenkään ole hyvä asia, kaiken täytyisi tapahtua vapaaehtoisesti. Nykyisin suomalaisen pilipojan suusta kuultuna "suomilahna" on jo kohteliaisuus! Aikansa pantuaan kundi tuli hymyillen ulos aploodien kera. Samoin kypsien parien parinvaihto. Yleensä taksi tuo vaimon kotiin, mutta muutaman kerran kokouskaverit on tuonut vaimon kotiin kun on sammunut ja laittanut sänkyyn.

THAI HIERONTA HOMOSEKSUAALISEEN LAMMI MÄRÄT KALUT

SEKSITREFFIY KESÄMEKKO NETISTÄ HOMOSEKSUAALISEEN