Aloin pohtia, haluaisinko vielä jatkaa Nörttipojan kanssa. Seksi oli, ainakin hullaantumisvaiheessa, toki mukavaa. Tulin hyvin toimeen Nörttipojan kanssa myös muutenkin kuin vaaka-asennossa. Nörttipoika stimuloi minua niin fyysisesti kuin psyykkisestikin.

Tulin siihen tulokseen, että jos suostuisin edes hänen pyytämäänsä kahvitapaamiseen "Voitaisiin ainakin kasvotusten katsoa, onko kipinä vielä tallella? Vaihtoehtoisesti saattaisin sortua sääliseksiin, sillä en itse halua Nörttipoikaa enää millään tasolla.

Josta, itseni tuntien, ei seuraisi muuta kuin tajuton morkkis jälkeenpäin. Niinpä päädyin — joskin hieman valheellisesti tai ainakin ennenaikaisesti — kertomaan, että minulla on jo uusi rakastaja.

Tässä vaiheessa Nörttipoika veti nostalgiavaihteen päälle, ja alkoi muistelemaan vanhoja hyviä aikoja. Jouduin sanomaan, että mikäli päättäisin tavata, se perustuisi nimenomaan pelkästään tunteisiin; vanhoihin muistikuviin siitä, mikä oli mukavaa.

Kuin amputoidun raajan haamujomotusta. Jatkoin — ilmeisesti turhankin raadollisesti — että järkiperustein minun ei ole missään mielessä järkevää suostua edes siihen ehdotettuun kahvitapaamiseen, sillä en halua Nörttipoikaa enää fyysisesti.

Nörttipoika ei vastannut enää viestiini, vaan blokkasi minut Whatsappista samoin tein. Ruokakaupan Pojalle taas vastasin, että mietin asiaa. Ja miettiä minun pitääkin. Kelasin postauksiani taaksepäin, ja huomasin, että viimeinen e-pilleri oli nielaistu jo lokakuussa. Sen jälkeen on ollut seksirintamalla hyvin, hyvin hiljaista. En muista, että olisimme harrastaneet seksiä sen jälkeen kuin kerran.

En tiedä, johtuuko tämä testosteronitasoista tulokset ovat vielä selvittämättä, verikokeissa on kyllä käyty , vai siitä, että Ykkösmies ei jollain tasolla haluakaan jälkikasvua, ja pidättäytyy siksi. Toisaalta haluaisin vielä antaa mahdollisuuden. Ja kai minun ainakin pitää odottaa siihen asti, että testosteronitasojen selvitys on viety loppuun. Toisaalta taas — alan taas näivettyä sisäisesti.

Miksi minun pitää olla niin riippuvainen seksistä? Ehkä on totta, että käytän sitä itsetuntoni pönkittäjänä; en tiedä. Tiedän vain, että sitä ilman elämä on taas pelkkiä valjuja harmaan sävyjä, ja että jokainen torjunta viiltää kerta kerralta syvemmältä ja kivuliaammin. Sitäpaitsi keksin juuri viime viikonloppuna, ketä Ruokakaupan Poika muistuttaa; nuorta David Beckhamiakin enemmän yhdennäköisyyttä löytyy rutkasti Arrowin Oliver Queenin Stephen Amell kanssa. Seksin tarvitsemisessa itsetunnon kasassa pitämiseksi ei ole musta mitään outoa.

Se on osa hyvää elämää. Jotkut tarvitsee enemmän fyysistä kanssakäymistä kuin toiset ihan ylipäänsä, tunteakseen olonsa tasapainoiseksi ja onnelliseksi. Tiedän tasan tarkkaan miltä toi sisältä näivettyminen tuntuu, vaikka ei nyt olekaan ajankohtainen juttu mun elämässä. Kosketus on arvokas asia itsetunnolle ja hyvinvoinnille.

Eikös Nörttipoika ole ihan tietoinen tästä sun blogistas? Ja käsittääkseni vielä jopa suomenkielentaitoinen toisin kuin Ykkösmies , joten kuinka ihmeessä hän olisi voinut vastustaa kiusausta käydä lueskelemassa täältä kuulumisiasi?

Tiedän, että tämän blogin aitoudesta liikkuu monenlaisia puheita. Tämä taitaa kuitenkin olla ensimmäinen kerta kun alan itse epäillä, onko kaikki ihan totta ;. Juu, siis olen muistaakseni sanonut, että Nörttipoika osaa suomea.

Sen sijaan en ole sanonut, kuinka paljon ; Mutta voihan blogia tietysti kääntää translaattorillakin, joten en tiedä, onko hän käynyt lukemassa vai ei. Mun puolesta saa käydä Kyllä sä varmaan kuulisit tavalla tai toisella jos joku asianomainen on lukenut. Se nimittäin vasta olisikin hilpeää luettavaa, kun sekoitellaan sijamuotopäätteitä englannin kielisten sanojen perään ihan surutta.

Just saying, suomi on aika perkele kieli! En mä siltä kannalta ajatellut! Tosin ehkä sitten Google Translatorin "My dateni was terrible"-rallikuskienglanti saattaisi kääntyä ihan validiksi, kun anglismit kunnolla kasassa! Jos ja kun tuo seksi on sinulle noin tärkeä asia, ja jos ja kun se näyttää olevan hyvinkin mahdollisesti hyvinkin pitkäaikainen ongelma parisuhteessanne, oletko nyt ihan satavarma, että lapsi on hyvä idea?

Entä jos se seksi ei ala sujua, tai jos se loppuu taas uudelleen parin vuoden päästä? Semmoinen, jolle on helppo puhua ja jonka kanssa voi harrastaa vähän seksiäkin, jos siltä tuntuu. Ilman, että pitää heti juosta alttarille tai vannoa ikuista rakkautta. Me emme halua seurustella sellaisten tyyppien kanssa, joita kiinnostaa päämme sisällön sijaan alapäämme nykyinen tai entinen sisältö.

Meitä ei haittaa se, että seksistiset kusipäät eivät lähesty meitä. Me haluamme toteuttaa rauhassa itseämme ja ominaisuuksiamme sellaisten tyyppien kanssa, joista pidämme ja kunnioittaa niitä, jotka kunnioittavat meitä. En nyt siis mitenkään erityisesti liputa sen puolesta, että kaikkien pitäisi naida kaikkea mahdollista liikkuvaa. Jos haluaa rakastella vain itselle tosi tosi tärkeiden ihmisten kanssa, tai jos ei halua harrastaa seksiä ollenkaan, sekin on tietysti ihan hyväksyttävää; jokainen päättäköön itse, miten a seksuaalisuuttaan toteuttaa.

Sen sijaan liputan sen puolesta, että jokainen saisi toteuttaa seksuaalisuuttaan ihan siten, miten itsestä tuntuu hyvältä. Ilman, että siitä leimaantuisi, tai että sitä tarvitsisi hävetä ja peitellä. Olipa sitten nainen tai mies tai siltä välitä. Eikä siitä ole pakko kertoa, ellei itse halua. Sen voi tehdä salaa, julkisesti tai puolijulkisestikin. Joskus muuten tuntuu siltä, että naiset pitävät enemmän kiinni tästä miesten muinoin syöttämästä ja ylläpitämästä ideasta naisten vähempiarvoisesta ja arveluttavasta seksuaalisuudesta.

Johtuisiko siitä ettei uskalla kohdata omaa haluaan ja himoaan vai mistä? On opittu häpeämään kroppaa ja sen toimintoja?

Seksi mieltyy jotenkin likaisena asiana, josta ei saa nauttia, ei ainakaan omasta orgasmistaan? Pimppi on ruma ja ällöttävä eikä sinne kattella, varsinkaan kosketa kun pakon edessä? Pimppi on kaveri ja ihan järjettömän voiman sekä ilon lähde jos sen hyväksyy osaksi itseä.

Sanoisin, että täs on aika paljon tekemistä sen kanssa, että miehet yleisesti ovat naisille kateellisia naisten helppoudesta olla helppo. Miehellä tähän tilanteeseen pääseminen vaatii vuosien itsensä kehittämistä ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä yleisesti. Itse pidän helpoista naisista koska silloin he ovat yleensä myös hyviä antautumaan nautinnolle, ja antautumaan miehelle sängyssä. Tämä tarkoittaa sitä, että he tulevat kovaa ja paljon ja voin silloin joskus jopa puhua naiselle orgasmin.

Suurinosa naisista on kuitenkin vaikeita tässä mielessä ja vaikeiden naisten suhteen saa nähdä hommia ja "kouluttaa tyttöä", että saa tytön kokemaan elämänsä parasta seksiä ja tulemaan uskomattoman paljon. Useimmilla naisilla on niin paljon seksuaalisia traumoja, stressiä ja paskoja kokemuksia, että tulos on sitten huono seksi.

Tämä liittyi aiheeseen, mutta ehkä jonkun mielestä aiheen vierestä: Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota Omalle kohdalle ei kyllä ole sattunut. D tietenkin oli siis tilanne päällä jo muutenkin, en kaatuile tuolla kadulla jos joku tulee kuiskaamaan jotain satunnaista.

Perinteisen penetraation aikanakin saan sitten useinkin noin kymmenen orgasmia. Olen erittäin tyytyväinen "supervoimastani". Juuri niin sen pitäisi olla, että kaikki saavat toteuttaa seksuaalisuuttaan hyväksi katsomallaan tavalla joo joo, kunhan kyseessä ihan aikuiset ihmiset vapaasta tahdostaan jnejne. Ai että revähdin nauruun tuolle jälkikirjoitukselle: D Kyllä turkulaiset on oikeesti ihan hyviä tyyppejä ;. Puit sanoiksi sen, mitä itekin olen ajatellut ja mistä oon ajatellut kirjoittaakin, mut kirjoitit vielä hauskasti, nasevasti ja lyhyen ytimekkäästi: Eräs mies jonka kanssa päädyin sittemmin seurustelemaan murehti ensimmäisen seksikertamme jälkeen, että toivottavasti tämä ei ollut pelkkää seksiä ja että olisi kurjaa olla pelkkä pano.

Itsekin olen ollut useammassa tilanteessa, jossa mies on ollut huolissaan siitä, ettei olisi pelkkä pano. Olen myös huomannut, että hyvin monet miehet toivovat seksisuhteelta myös tunnetta eli tuntemista, tykkäämistä ja luottamusta. Ihan samanlaisia me ollaan kaikki: Aikamme häpeilemätön suunnan näyttäjä! Kiitos, että kirjoitit tämän - olen itsekin avoin, leikkisä ja uusia kokemuksia janoava seikkailija, ja jos elämästä voi nauttia, miksi tekisi sen häpeillen?

Tätä ajatusmaailmaa olen toteuttanut itsekin, ja olen ylpeä siitä että olen helppo. Itsekin aina ihmettelen, kun joku varottaa liiasta helppoudesta. Miksi pitäisi häpeillä sitä että on saanut juuri sitä mitä halusi?

Siitä pitää olla ylpeä! Haha apua, tää on mulle  jotenki täysin käsittämätön juttu - tai ois ollu ainakin vielä muutama kuukaus sitten. Mut on kasvatettu siihen että seksi yhdyntä on kahden rakastavaisen ja vielä tarkemmin avioparin välinen juttu, ja aviomies onkin ainoa jonka kansss oon peittoja heilutellu tosin kokeiltiin jo kihloissa ekan kerran: Yks perustelu oli että koska ei oo vertailukohtaa seksistä muiden kanssa niin on helpompi pysyä tyytyväisenä puolisoonsa, jonka kuitenkin on valinnut ensisijaisesti muiden ominaisuuksien perusteella.

Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu. Koko seksi on ollu mulle aikamoista opettelua ja vasta ihan muutaman kuukauden sisällä oon oppinu nauttimaan siitä edes vähän enemmän. Jopa niin paljon että oon pystynyt listaamaan mieheni lisäks peräti kolme muutakin tyyppiä, joiden kanssa voisin kuvitella yhtyväni ihan tosta noin vaan jos tilanne olis otollinen ja mä oisin sinkku. Ketään näistä en ole tuntenut ollessani sinkku enkä varmaan ikinä tuu olemaan sinkku, joten realistista mahista muiden kanssa paneskeluun ei oo ollut eikä tuu.

Ja ehkä ihan hyvä niin. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja. Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut. Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut!

Tällaisia tekstejä naisten ja miesten pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan? Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli.

Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa. Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo. Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;.

Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi! Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta.

Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani. Jos en ole tahtonut, olen laittanut jalkani kiinni, mutta onneksi olen tahtonut. Olen tahtonut ja minua on rakastettu, minua on vatkattu ja vanutettu. Nyt antaudun vain yhdelle, kenties lopun elämäni, mutta aiempia antautumisia se ei huononna, ei poista eikä vähennä yhdenkään kohtaamisen arvoa ja merkitystä.

.

Pollas con enanas porn porno duro rubias 19 pirno español gratis de xexo gratis actrices videos gey fontanero xxx abuelas gratis xxx nacho vidal en la playa gordas gratis sexo rico vidios porno españoles gratis coumlouder tetas pequeñas mujeres fallando joven porn sexo web cam amateur porno español gratis fotos de gratis mujeres follando actrices porno gordas porn negras videos porno grati paris porn orgias amater coños peludos tetas enormes naturales abuelos porno tias buenas folladas videos porno con tetas naturales viejas cachondas películas porno cocina orgias de monjas ama de travestis cordoba porno sado videos bideos de putas lesbianas culazos porno gratis gais gratis porno blackonblondes videos poro videos videoa xxx negras follando abuelas xx videos porno gratis videos porno en cordoba videos pornos gratis culos xxx videos abuelas interracial videos de culonas descargar pelis x grandes xxx rubias vidios de trios videos para parejas xxx porno fotos de solteras follando videos gratis lesvianas porno americanas porno gratis porno peludas porno de maduras cachondas porno españolas porno brutales x maduras masage porno español hd porn hd super porn gente haciendo pajas españolas dunia montenegro tiffany star porno gordas alexis texas videos lesbianas muy grandes naturales porno transexual vídeos de sexo gratis chicas en español maduras poprno sexo anal con maduritas folladoras mandingo videos porno strapon porno español videos pornod grandes follando follada mucho porno peludos chica cachonda videos españoles gratis tetona masturbandose sexo manga porno para descargar videos abuelas zorras lesbianas follando ver porno videos porno fiestas videos cunnilingus mangas hentai xxx porno videos poeno español gratis masturbacion videos de xxx pollas enormes follando gratis amater tube mature porn party porn tetas naturales grandes videos gratis abuelas follando se masturba cumlouder español anal gordasfollando videos pornos en castellano tetas grande porno mujeresfollando tori black videos porno porno gratis gordas follando abuelas gratis mejores tetas muy porno sexo vidio porno doble penetracion anal tetona natural tias desnudas viejas lesbianas pornstars hd videos gratis de madura española enana follando viejos españoles porn porno cratis maduras x masajes erotico porno squirt video tetas tias buenas pene enorme chicas amateur videos porno gratuitos chicas 19 sexo amateur señoras mayores follando masajes porno de enfermeras follando con rubias porno duro porno hd nenas putas rubias hd porn videos anal maduritas sexo arabe gratis gang bang grandes videos gratis cumlauder videos bondage video gratis rubias tetonas maduras.

cumlouder español vidios porno gratis abuelas videos pornos travestis gratis actrices porno africano videos maduras animacion porno videos porno como chupar un coño depilado peliculas porno mayores follando parejas porno. cumlouder gratis video de sexo anal manga gratis estrellas porno xxx gratis videos porno porno doble penetracion vaginal sexo latinas xxx 69 porno con ancianas peludas follando videos viejas bukkake videos porno gratis chicas trans coños muy grandes porno gratis tetonas porno gratis de chicas sexo con porno gratis manga sexo entre lesbianas putas gratis webcam sex porn muyzorrras maduras peludas chupar un coño caliente sexogratis maduras mamadas videos trabestis porno brianna banks vidios porno latinos videos maduritas videos de folladas pollas videos intercambios tori black videos xxx videos de follar arabe porno transexuales gratis paginas porno gratis videos interracial amateur españa porno de sexo jenna jameson videos phorno gratis rubias culonas brasileñas porno de gordas folladoras mandingo videos masajes eróticos tetas grandes gordasxx gordas cuarentonas cachondas porno con maduras follando culonas maduras amater gratis porn video porno maduros follando ver videos pov gordasxx videos actrices porno de pies lesvianas follando con pezones gigantes sexo anal sexo amateur xxx videos culonas porno gratis videos porno tia buena follando sexo xxx rubias 19 squirt xxx gratis español amater videos porno gold sexo xxx porn porno rubias 19 pelirrojas maduras xx sexo videos españoles xxx hentai kourtney kane videos de tranxesuales voyeur seso duro porno masturbaciones masculinas tetas maduras mamadas porno español en playas nudistas porno en español gratis transexuales abuelas videos x de tranxesuales voyeur seso gratis descargar pelis x porn xxx tetas hermosas porno en tetas pequeñas puta xxx gordas gratis ver videos porno se folla en español gratis pollas porno 18 porn tube hd tios follando con pene pequeño mujeres tetonas videos gratis mamando pollas gordas bbw porno en publico abuelas tetonas chicas sexo duro gratis brutal tetas sexo videos porno mujeres corriendose pezones enormes follando duro xxx sexo porno duro español gratis viejas folladoras mandingo vídeos travestis gratis porno checas porno porno de gratis chicas gratis videos porno duro chupadas de mujeres haciendo pajas videos de abuelas babosas sexso gratis parejas follando travestis videos porno en la calle orgias mature videos hentai videos exnovias viejas peludas fetichismo pies lesvianas amater sexo porno videos follar culos del porno orgias maduras vestidas y culonas porno jenna jamenson gordas tetonas porno gratis videos porno viejas bukkake peliculas porno gratis hentaixxx videos porno de putas videos porno clasico gratis culos negras porno español videos prno español travestis follando zorrras páginas porno de travestis sado gratis lesvianas ver video de madura tias buenas videos gratis de sexo gratis videos x videos porno forzada xxx lesbianas vicky storm porno gratis lesbianas xvideos esperanza gomez como locas culos hd follando videos porno trios xxx videos porno parejas video madura lenceria porno para chicas sexis desnudas videos de solteras x video porno negra culona superguarras ver video porno gold camaras porno tetas sexo anal con tios sexp gratis gente haciendo pajas videos porno trios amateur porno doble penetracion vaginal pofno gratis en castellano gratis xxx maduras follando en español samia duarte chicas amateur masages xxx castellano señoras mayores follando porno videos eroticos videos negras desnudas porno caliente amateur vides xxx ver videos prono x-art negras maduras videos porno orgias forzada xxx gratis videos de casa cachonda art porn xxxporno porno.

con jovenes lesvianas videos pornos lesbianas prno español xxx en publico videos sasha grey sexo travesti webcam gratis hd porn videos porno videos sexo por el culo videos porno porn porno con pollas de sexo en español videos gratis runias 19 vids sexo suave videos de maduras travestis videos español de maduras gratis de porno gey gratis chica xxx videos de ancianas follando coños peludos pillados haciendo el porno frances videos hd porn videos viejasputas putillas follando porno gratis videos porno de viejas gordas tetonas naturales videos sexo videos eroticos gratis lesbianas viejaspeludas porno videos pornoxx tias buenas masturbandose videos sexo hardporn cachondas follando travestis gratis corridasenlaboca jasmine webb hentai porn tube pillados haciendo pajas femeninas anal español porno gratis parejas coño vidios porno hd porn tetas despedida soltera ver videos hd videos de sexo grstis xxmaduras videos gratis porno coños peludos hd sexo con rubias xx porn chochos eyaculando videos de eyaculaciones femeninas doble penetracion maduras tetonas y gordas peludas xxxporno cumlouder mujeresmasturbandose videos xxx maduras ver videos de maduras porno porn travestis videos porno rubias ver vídeos de tetonas maduras gratis en español porno amateur x porn xxxporno porno.

Olen myös huomannut, että hyvin monet miehet toivovat seksisuhteelta myös tunnetta eli tuntemista, tykkäämistä ja luottamusta. Ihan samanlaisia me ollaan kaikki: Aikamme häpeilemätön suunnan näyttäjä!

Kiitos, että kirjoitit tämän - olen itsekin avoin, leikkisä ja uusia kokemuksia janoava seikkailija, ja jos elämästä voi nauttia, miksi tekisi sen häpeillen? Tätä ajatusmaailmaa olen toteuttanut itsekin, ja olen ylpeä siitä että olen helppo. Itsekin aina ihmettelen, kun joku varottaa liiasta helppoudesta. Miksi pitäisi häpeillä sitä että on saanut juuri sitä mitä halusi?

Siitä pitää olla ylpeä! Haha apua, tää on mulle  jotenki täysin käsittämätön juttu - tai ois ollu ainakin vielä muutama kuukaus sitten. Mut on kasvatettu siihen että seksi yhdyntä on kahden rakastavaisen ja vielä tarkemmin avioparin välinen juttu, ja aviomies onkin ainoa jonka kansss oon peittoja heilutellu tosin kokeiltiin jo kihloissa ekan kerran: Yks perustelu oli että koska ei oo vertailukohtaa seksistä muiden kanssa niin on helpompi pysyä tyytyväisenä puolisoonsa, jonka kuitenkin on valinnut ensisijaisesti muiden ominaisuuksien perusteella.

Tää on mun mielestä aika hyvä perustelu. Koko seksi on ollu mulle aikamoista opettelua ja vasta ihan muutaman kuukauden sisällä oon oppinu nauttimaan siitä edes vähän enemmän. Jopa niin paljon että oon pystynyt listaamaan mieheni lisäks peräti kolme muutakin tyyppiä, joiden kanssa voisin kuvitella yhtyväni ihan tosta noin vaan jos tilanne olis otollinen ja mä oisin sinkku. Ketään näistä en ole tuntenut ollessani sinkku enkä varmaan ikinä tuu olemaan sinkku, joten realistista mahista muiden kanssa paneskeluun ei oo ollut eikä tuu.

Ja ehkä ihan hyvä niin. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja. Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut.

Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut! Tällaisia tekstejä naisten ja miesten pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan? Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli.

Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa. Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo. Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;.

Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi! Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta. Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani.

Jos en ole tahtonut, olen laittanut jalkani kiinni, mutta onneksi olen tahtonut. Olen tahtonut ja minua on rakastettu, minua on vatkattu ja vanutettu. Nyt antaudun vain yhdelle, kenties lopun elämäni, mutta aiempia antautumisia se ei huononna, ei poista eikä vähennä yhdenkään kohtaamisen arvoa ja merkitystä.

Kaikki kannattavat naisten seksuaalisia vapauksia. Aina kunnes oma aviomies löytyy sängystä helpon naisen kanssa. Hahhah, siis sä kuvittelet että naiset kannattaisivat koko sukupuolensa alistamista ennemmin kuin yksinkertaisesti heivaisivat pettävät kumppanit? Miten musta tuntuu, että sulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään, että mies on ihan itse vastuussa tekemisistään Eeeii, paras vain kahlita kaikki maailman naiset, jottei luontaisesti vastuuta ja kontrollia vailla oleva aviomiesressukka vahingossakaan löydä mistään vapaata pillua.

En, en kuvittele niin kuin sinä kuvittelet minun, yhden lauseen perusteella, kuvittelevan. Ihmiset leimaavat toisiaan, ja varsinkin naisia, se kai oli postauksen aiheena. Osaatko sinä selittää näitä vääryyksiä, muullakin kuin että leimaajat on vaan tyhmiä, sikoja ja ei-suvakkeja? Oon aika nuori edelleenkin. Eron jälkeen nautin elämästä sinkkuna aikuisena. Sitten oli eräs aiemmin tuttu silloin poika, jonka kanssa törmäiltiin ja pidettiin yhteyttä. Molemmat silloin menevää sorttia. Sitten jossain välissä tajuttiin että ei hitto, ei oo enää ok kertoa treffeistä muiden kanssa toisillemme.

Päädyttiin seurustelemaan, nykyään 2 vuotta yhdessä, mutta sillon aikanaan MINUN seksihistoriani tarkoista luvuista ei koskaan puhuttu, mutta minulla laskettavissa kahden käden sormilla juuri ja juuri oli se joka aikoinaam häiritsi poikaystäväni.

Ja poikaystäväni kertoi että aluksi häntä häiritsi minun historiani ja sen takia hän epäili minun kykyäni uskollisuuteen.. Minä en sinänsä halunnut kuulla enempää kuin olin kuullut. Mutta hyväksyin sen että menneisyys on menneisyyttä. C'mon, miksi naisen oletettu vähänkään elämästä nauttiminen olisi väärin? Mä olen oikea ujouden maisteri, en uskaltaisi nettideiteille koskaan.. Miehiä on kyllä tullut ja mennyt.

Nyt kun ikää alkaa olla, meinaa oman ikäiset kumppanit olla sen verran laiskoja, että olen vakavasti harkinnut nuorempaa miestä.

Paitsi jos työpaikan ATK-vastaava vinkkaisi edes mihinkään suuntaan, lankeisin heti: Aivan mahtava postaus, kiitos tästä! Tällaisia kirjoituksia pitäisi olla enemmän, että kaikki "helpot tai vaikeat naiset" saisivat nauttia seksuaalisuudestaan ilman tuomitsemista ja kaikella rakkaudella. Mulla on ollut onni tavata ihmisiä jotka on muuttanut käsityksiäni seksistä positiiviseen suuntaan ja herätteleet ajattelemaan lokeroiden ulkopuolelta.

Elämästä pitäisi nauttia, miksei siis seksistä. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Minä olen näköjään kanssa huora, lutka ja jakorasia. Tai no huora en ole, sillä en ole ikinä ottanut seksistä maksua.

Englantilaisia, irlantilaisia, pohjois-irlantilaisia ja skotlantilaisia. Mitä minä olen saanut tästä kaikesta? Minä en missään nimessä edes haluaisi olla millään muotoa vaikea. Enpä olisi tuota itsekään paremmin voinut sanoa. Edellinen juttu Seuraava juttu. D Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota Ja käsittääkseni vielä jopa suomenkielentaitoinen toisin kuin Ykkösmies , joten kuinka ihmeessä hän olisi voinut vastustaa kiusausta käydä lueskelemassa täältä kuulumisiasi?

Tiedän, että tämän blogin aitoudesta liikkuu monenlaisia puheita. Tämä taitaa kuitenkin olla ensimmäinen kerta kun alan itse epäillä, onko kaikki ihan totta ;. Juu, siis olen muistaakseni sanonut, että Nörttipoika osaa suomea. Sen sijaan en ole sanonut, kuinka paljon ; Mutta voihan blogia tietysti kääntää translaattorillakin, joten en tiedä, onko hän käynyt lukemassa vai ei.

Mun puolesta saa käydä Kyllä sä varmaan kuulisit tavalla tai toisella jos joku asianomainen on lukenut. Se nimittäin vasta olisikin hilpeää luettavaa, kun sekoitellaan sijamuotopäätteitä englannin kielisten sanojen perään ihan surutta.

Just saying, suomi on aika perkele kieli! En mä siltä kannalta ajatellut! Tosin ehkä sitten Google Translatorin "My dateni was terrible"-rallikuskienglanti saattaisi kääntyä ihan validiksi, kun anglismit kunnolla kasassa!

Jos ja kun tuo seksi on sinulle noin tärkeä asia, ja jos ja kun se näyttää olevan hyvinkin mahdollisesti hyvinkin pitkäaikainen ongelma parisuhteessanne, oletko nyt ihan satavarma, että lapsi on hyvä idea? Entä jos se seksi ei ala sujua, tai jos se loppuu taas uudelleen parin vuoden päästä? Mitä omassa lähipiirissä olen näitä kuvioita nähnyt, tuo toisen vanhemman pettäminen näyttäisi iskevän lapseen - aikuiseenkin - paljon lujempaa kuin pelkkä "normaali" avioero.

En siis ollenkaan epäile etteikö lapsi olisi haluttu ja ettetkö tosissasi uskoisi, tai ainakin halua uskoa, että tämä on vain väliaikainen ongelma joka ehkä poistuu lääketieteellisin menetelmin.

Mutta ennen kuin se ongelma on ihan todistettavasti, pysyvästi ja pitkäaikaisesti saatu selätettyä, etkö näe lapsen hankkimista juuri tähän suhteeseen juuri tässä tilanteessa isona riskinä?

Se lapsi kun tunnetusti ei ainakaan helpota vanhempiensa seksielämää tai paranna parisuhdetta. Tätä olen tosiaan väännellyt ja käännellyt omassa päässäni jo kauan. Kuitenkin fakta on se, että mulla ei yksinkertaisesti ole varaa odotella vuosikausia tilanteen parantumista.

Näen asian niin, että lapsen tulo muuttaa omia prioriteetteja - ja juuri samasta syystä en esimerkiksi ole koskaan edes harkinnut salasuhdetta mieheen, jolla on lapsia. Lapsi menee mun mielestä automaattisesti ykkösprioriteetiksi, piste. En lähtisi ehdoin tahdoin tilanteeseen, joka vaarantaisi mun oman lapseni hyvinvoinnin ja pettäminen kiinnijäämisen mahdollisuuksineen menee juurikin tähän kategoriaan.

Näillä näkymin koko lapsen saaminen ei tosin edes ole ajankohtaista, ellen sitten raskaudu neitseellisesti. Ajattelin tätä postausta vielä toisenkin kerran, kun tulin lukemaan seuraavaa. Yritä ajatella vielä uudelleen ja monta kertaa sitä kaunista ajatustasi, että lapsen myötä pystyisit elämään seksittömässä liitossa. Lapsi ei korvaa seksuaalisuutta.

Vaikka saisit te useammankin lapsen nyt en muista, toivotko , niin lapset kasvavat, valvomissumu haihtuu, puoliso alkaa taas haluttaa.

Minulla on onni viettää puolisoni kanssa hikisiä Orbison-öitä lähes joka viikonloppu, hauskoja, intohimoisia. Lienet kuullut Stigin uusimmat hitin. Sama puoliso ollut koko ajan. Luulen että olisin jo eronnut, jos seksi ja siihen liittyvä kipinä ja yhteys väliltämme olisi hiipunut, koska orgasmi on parasta, mitä kehoni osaa tehdä lasten ja synnyttämisen jälkeen ; muuten olen sen toimintaan hiukan pettynyt.

Tekisit itsellesi väkivaltaa, jos äitiys riistäisi sinulta oikeuden seksiin. Äitiys on muutenkin maraton ja armoton kestävyyskeikka. Voi helkkari jos joku lapsi saisi tietää riistäneensä syntymällään äidiltään intohimon?

On siinä aikamoinen riski katkeroitua sekä miehelle että lapselle. Paljon asiaa ja pohdittavaa - ja siltikin vaan hihittelen täällä ilmaisulle "Orbison-yöt". Menee käyttöön Schimanskien paidassa näkyvä kainalohiki ja itäsaksalainen kasaridekkari kanssa!

Omalla kohdallani epätyydyttävä seksielämä on alkanut ahdistaa toden teolla vasta vauvan syntymän jälkeen. Vauvan hoito on usein raskasta niin sitä toivoisi saavansa edes kunnon seksiä ja mielellään usein, mutta kun miestä ei huvita niin minkäs teet.

Kun eipä imetyskään kaikilta haluja vie. Minä olen saman ikäinen kuin Puumis ja takuulla vailla sitä yhtä. Kukaan, ei kukaan nuori mies, koskaan tule ehdottelemaan mitään missään kaupassa tms vaikka tietenkin olen erittäin ehtoisa ilmestys.

Baarissa kyllä tulee, mutta harvoinpa sitä sinne ehtii. Mitä oikein kehonkielelläsi viestit? Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Live homoseksuaaliseen puhelinseksi seksisuhde

ILMAISTA SEKSIÄ VERKOSSA PÄIVÄHUONE HELSINKI HOMO